
Thaigryta med mifustrimlor
Betyg (1-5):
Det ser ut som kyckling i thaigrytan men det är Mifu. Helt vegetariskt alltså! Smaksätt grytan med ingefära och koiander och servera med ris och lime.
Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Koka riset enligt anvisningen på förpackningen. Fräs morot, lök, vitlök och mifu i olja i en stekpanna.
- Häll i vatten, kokosmjölk och fond och låt sjuda ca 20 min. Tillsätt ingefära, honung och champinjoner. Servera med ris och limeklyftor. Toppa med koriander och ev röd chili.
Thaigryta med mifustrimlor
Betyg (1-5):
Det ser ut som kyckling i thaigrytan men det är Mifu. Helt vegetariskt alltså! Smaksätt grytan med ingefära och koiander och servera med ris och lime.
Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Koka riset enligt anvisningen på förpackningen. Fräs morot, lök, vitlök och mifu i olja i en stekpanna.
- Häll i vatten, kokosmjölk och fond och låt sjuda ca 20 min. Tillsätt ingefära, honung och champinjoner. Servera med ris och limeklyftor. Toppa med koriander och ev röd chili.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!