Thaigryta med mifustrimlor

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(7)

Det ser ut som kyckling i thaigrytan men det är Mifu. Helt vegetariskt alltså! Smaksätt grytan med ingefära och koiander och servera med ris och lime.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen. Fräs morot, lök, vitlök och mifu i olja i en stekpanna.
  2. Häll i vatten, kokosmjölk och fond och låt sjuda ca 20 min. Tillsätt ingefära, honung och champinjoner. Servera med ris och limeklyftor. Toppa med koriander och ev röd chili.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Thaigryta med mifustrimlor

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(7)

Det ser ut som kyckling i thaigrytan men det är Mifu. Helt vegetariskt alltså! Smaksätt grytan med ingefära och koiander och servera med ris och lime.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen. Fräs morot, lök, vitlök och mifu i olja i en stekpanna.
  2. Häll i vatten, kokosmjölk och fond och låt sjuda ca 20 min. Tillsätt ingefära, honung och champinjoner. Servera med ris och limeklyftor. Toppa med koriander och ev röd chili.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!