För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Thai green curry med lax

Betyg (1-5):
2 (6 betyg)

Med bra smaksättare lyckas du med laxen, som du sedan serverar med nudlar. Ät med pinnar så kommer du i rätt stämning!

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 400 g skinn och benfri färsk lax
  • 4 dl grön currypasta (t ex Mrs Chengs)
  • 2 msk koriander eller thaibasilika
  • 200 g äggnudlar
  • 2 strimlade salladslökar
  • 2 dl böngroddar
  • 1 lime, i klyftor
  • 2 krm salt

Gör så här

  1. Skär fisken i ca 3 cm stora tärningar. Hetta upp currypastan i en gryta under omrörning. Lägg i laxen och sjud tills den precis är genomkokt, 2-3 minuter. Smaka av med salt och strö på kryddgrönt.

Servering

Servera med nudlar, salladslök, groddar och lime.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Lax med mangosalsa

(5)

Fiskbiffar med nudelsallad och mango chutney dressing

(13)

Risnudelsallad med stekt lax

(14)

Thaifiskbiffar

(58)

Grönsaks- och nudelwok med stekt lax

(35)

Asiatisk laxsallad med lime och jordnötter

(44)

Sashimi nudelsallad

(4)

Kokospanerad fisk med ljummen nudelsallad - Lotta Lundgren

(95)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 400 g skinn och benfri färsk lax
  • 4 dl grön currypasta (t ex Mrs Chengs)
  • 2 msk koriander eller thaibasilika
  • 200 g äggnudlar
  • 2 strimlade salladslökar
  • 2 dl böngroddar
  • 1 lime, i klyftor
  • 2 krm salt

Thai green curry med lax

Betyg (1-5):
2 (6 betyg)

Med bra smaksättare lyckas du med laxen, som du sedan serverar med nudlar. Ät med pinnar så kommer du i rätt stämning!

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär fisken i ca 3 cm stora tärningar. Hetta upp currypastan i en gryta under omrörning. Lägg i laxen och sjud tills den precis är genomkokt, 2-3 minuter. Smaka av med salt och strö på kryddgrönt.

Servering

Servera med nudlar, salladslök, groddar och lime.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Lax med mangosalsa

(5)

Fiskbiffar med nudelsallad och mango chutney dressing

(13)

Risnudelsallad med stekt lax

(14)

Thaifiskbiffar

(58)

Grönsaks- och nudelwok med stekt lax

(35)

Asiatisk laxsallad med lime och jordnötter

(44)

Sashimi nudelsallad

(4)

Kokospanerad fisk med ljummen nudelsallad - Lotta Lundgren

(95)