Teriyakimarinerad entrecôte

Teriyakimarinerad entrecôte

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(1)

Soja, sherry, brun farin och ingefära sätter smaken på denna köttbit. Servera med ditt favorittillbehör.

Tillagningstid: 2 timmar 10 minuter
4 portioner
  • 500 g entrecôte
  • Marinad och sås:
  • 2 dl soja
  • 0.5 dl sherry
  • 4 msk brun farin
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • 1 tsk riven färsk ingefära

Gör så här

  1. Blanda ingredienserna till marinaden.
  2. Lägg köttet trångt i en skål och häll över hälften av marinaden, spara resten till sås.
  3. Låt stå i kylskåp ca 2 timmar.
  4. Vänd köttet ett par gånger under tiden.
  5. Torka av köttet och grilla 2-3 minuter per sida.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Teriyakimarinerad entrecôte
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 500 g entrecôte
  • Marinad och sås:
  • 2 dl soja
  • 0.5 dl sherry
  • 4 msk brun farin
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • 1 tsk riven färsk ingefära

Teriyakimarinerad entrecôte

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(1)

Soja, sherry, brun farin och ingefära sätter smaken på denna köttbit. Servera med ditt favorittillbehör.

Tillagningstid: 2 timmar 10 minuter
4 portioner

Gör så här

  1. Blanda ingredienserna till marinaden.
  2. Lägg köttet trångt i en skål och häll över hälften av marinaden, spara resten till sås.
  3. Låt stå i kylskåp ca 2 timmar.
  4. Vänd köttet ett par gånger under tiden.
  5. Torka av köttet och grilla 2-3 minuter per sida.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!