Tagliatelle med vitlök och kräftstjärtar

Betyg (1-5):
5 (1 betyg)

Välsmakande enkel rätt med färsk pasta.

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (8)
  • 125 g rökt skinka skuren i tärningar
  • 500 g färsk tagliatelle
  • 340 g kräftstjärtar i lag
  • 2 finhackade vitlöksklyftor
  • 1 msk olivolja
  • 4 dl crème fraiche 5 % (Minifraiche)
  • 1 krm svartpeppar
  • 0.5 dl dill

Gör så här

  1. Bryn skinktärningarna. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Låt kräftstjärtarna rinna av väl och fräs dem i hälften av olivoljan.
  2. Fräs vitlöken i resten av olivoljan. Tillsätt Crème fraiche och hetta upp. Salta och peppra. Blanda ner pastan. Lägg upp pastan på tallrikar och strö över skinktärningar, kräftstjärtar och dill.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



8 st
  • Ingredienser (8)
  • 125 g rökt skinka skuren i tärningar
  • 500 g färsk tagliatelle
  • 340 g kräftstjärtar i lag
  • 2 finhackade vitlöksklyftor
  • 1 msk olivolja
  • 4 dl crème fraiche 5 % (Minifraiche)
  • 1 krm svartpeppar
  • 0.5 dl dill

Tagliatelle med vitlök och kräftstjärtar

Betyg (1-5):
5 (1 betyg)

Välsmakande enkel rätt med färsk pasta.

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Bryn skinktärningarna. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Låt kräftstjärtarna rinna av väl och fräs dem i hälften av olivoljan.
  2. Fräs vitlöken i resten av olivoljan. Tillsätt Crème fraiche och hetta upp. Salta och peppra. Blanda ner pastan. Lägg upp pastan på tallrikar och strö över skinktärningar, kräftstjärtar och dill.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies