För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Tagliatelle med ostsås

Betyg (1-5):
3.62 (13 betyg)

Tillagningstid: 15 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 400 g tagliatelle
  • 1 msk smör eller olja
  • 0.5 strimlad purjolök
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 dl mjölk
  • 3 dl riven lagrad ost
  • 150 g sugar snaps
  • 2 krm riven muskotnöt
  • salt och svartpeppar

Gör så här

  1. Koka pasta enligt anvisning på förpackningen.
  2. Hetta upp smör i en kastrull och stek purjolök tills den är något mjuk. Tillsätt crème fraiche, mjölk och ost. Rör om. Vänd ner sugarsnaps när osten smält. Smaka av med muskot, salt och peppar. Vänd ner pastan i ostsåsen och servera direkt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Linda

2020-02-25

Snabb och god men saknade kanske något extra.

tove

2016-01-11

God men lite sur. Jag hade i lite matlagningsgrädde också så blev det bättre. Jag tyckte detta endast räckte till tre portioner. Är det jag som äter som en häst eller?

Bob

2015-05-28

La till lite rostbiff , blev jätte gott

Liknande recept

Pasta quattro formaggi

(4)

Rödbetsspaghetti med rucola och parmesan

(9)

Pastagratäng med pennepasta

(19)

Ricottafylld pasta med tomatsås, kyckling och fetaost

(0)

Lotta Lundgren - Spaghetti med kronärtspesto

(63)

Kycklingpasta med salvia

(8)

Enkel pastasallad med halloumi

(21)

Spaghetti med röd färskostpesto och krispig topping

(16)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 400 g tagliatelle
  • 1 msk smör eller olja
  • 0.5 strimlad purjolök
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 dl mjölk
  • 3 dl riven lagrad ost
  • 150 g sugar snaps
  • 2 krm riven muskotnöt
  • salt och svartpeppar

Tagliatelle med ostsås

Betyg (1-5):
3.62 (13 betyg)

Tillagningstid: 15 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka pasta enligt anvisning på förpackningen.
  2. Hetta upp smör i en kastrull och stek purjolök tills den är något mjuk. Tillsätt crème fraiche, mjölk och ost. Rör om. Vänd ner sugarsnaps när osten smält. Smaka av med muskot, salt och peppar. Vänd ner pastan i ostsåsen och servera direkt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Linda

2020-02-25

Snabb och god men saknade kanske något extra.

tove

2016-01-11

God men lite sur. Jag hade i lite matlagningsgrädde också så blev det bättre. Jag tyckte detta endast räckte till tre portioner. Är det jag som äter som en häst eller?

Bob

2015-05-28

La till lite rostbiff , blev jätte gott

Liknande recept

Pasta quattro formaggi

(4)

Rödbetsspaghetti med rucola och parmesan

(9)

Pastagratäng med pennepasta

(19)

Ricottafylld pasta med tomatsås, kyckling och fetaost

(0)

Lotta Lundgren - Spaghetti med kronärtspesto

(63)

Kycklingpasta med salvia

(8)

Enkel pastasallad med halloumi

(21)

Spaghetti med röd färskostpesto och krispig topping

(16)