Tacos al pastor

Betyg (1-5):
3.67 (9 betyg)

Kryddig chorizo och sötsyrlig ananas ger extra sting och smak till färsröran.

Tillagningstid: 30 min
6 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (15)
  • 1 chorizo, råkorv
  • 450 g nötfärs
  • 1 rödlök, finhackad
  • 2 msk matolja
  • 1 dl finhackad färsk koriander
  • 1 tsk ancho chilipulver
  • 1 tsk torkad oregano
  • 1 vitlöksklyfta, riven
  • 1 dl drickfärdig ananasjuice
  • Till servering:
  • tortillabröd, se recept på coop.se
  • ananas salsa, se recept på coop.se
  • 1 dl gräddfil
  • 1 jalapeño, fint strimlad
  • 100 g fetaost, smulad
  • limeklyftor, korianderblad

Gör så här

  1. Klipp upp korvskinnet och ta ut korvfärsen. Stek korvfärs, nötfärs och lök i oljai en stekpanna så att färsen smular sig.
  2. Rör i koriander, chilipulver, oregano, vitlök och salt. Tillsätt ananasjuicen och koka ihop ca 10 min.
  3. Servera i tortillabröd eller på tallrik med ananassalsa, gräddfil, jalapeño, feta, limeklyftor och koriander.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Jacob

2018-11-27

Smarrigt recept, men ingen taco al pastor. De görs på fläskkött (typ karré) och inte nötfärs.

Liknande recept

Aubergine i ugn med fårost

(2)

Sliders med halloumi och BBQ-sås

(7)

Mangobiffsallad med nudlar

(14)

Vegopiroger

(8)

Räksallad med japansk dressing

(90)

Vegopizza på kikärtsbotten

(18)

Älgköttbullar

(12)

Krämig wasabisill

(6)
15 st
  • Ingredienser (15)
  • 1 chorizo, råkorv
  • 450 g nötfärs
  • 1 rödlök, finhackad
  • 2 msk matolja
  • 1 dl finhackad färsk koriander
  • 1 tsk ancho chilipulver
  • 1 tsk torkad oregano
  • 1 vitlöksklyfta, riven
  • 1 dl drickfärdig ananasjuice
  • Till servering:
  • tortillabröd, se recept på coop.se
  • ananas salsa, se recept på coop.se
  • 1 dl gräddfil
  • 1 jalapeño, fint strimlad
  • 100 g fetaost, smulad
  • limeklyftor, korianderblad

Tacos al pastor

Betyg (1-5):
3.67 (9 betyg)

Kryddig chorizo och sötsyrlig ananas ger extra sting och smak till färsröran.

Tillagningstid: 30 min
6 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Klipp upp korvskinnet och ta ut korvfärsen. Stek korvfärs, nötfärs och lök i oljai en stekpanna så att färsen smular sig.
  2. Rör i koriander, chilipulver, oregano, vitlök och salt. Tillsätt ananasjuicen och koka ihop ca 10 min.
  3. Servera i tortillabröd eller på tallrik med ananassalsa, gräddfil, jalapeño, feta, limeklyftor och koriander.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Jacob

2018-11-27

Smarrigt recept, men ingen taco al pastor. De görs på fläskkött (typ karré) och inte nötfärs.

Liknande recept

Aubergine i ugn med fårost

(2)

Sliders med halloumi och BBQ-sås

(7)

Mangobiffsallad med nudlar

(14)

Vegopiroger

(8)

Räksallad med japansk dressing

(90)

Vegopizza på kikärtsbotten

(18)

Älgköttbullar

(12)

Krämig wasabisill

(6)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies