Suovas med pepparrotsfraiche på tunnbröd
  • Tid 10 min

Suovas med pepparrotsfraiche på tunnbröd

2.25 (4 betyg)

Ett perfekt mellanmål.

  • Tillagningstid 10 min
  • Ingredienser 9

Ingredienser

4 portioner
  • 200 g suovas, i tunna skivor (rökt saltat renkött)
  • 1 tsk smör
  • 4 msk lätt crème fraiche
  • 4 tsk riven pepparrot
  • 2 msk hackad persilja
  • 2 dl blandad strimlad sallad
  • 6 cocktailtomater, i skivor
  • 0.5 finhackad röd lök
Tillbehör:
  • 4 små tunnbrödskakor
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Bräck eventuellt souvasskivorna i fettet i het stekpanna eller använd dem som de är. Blanda 2 msk crème fraiche med 2 tsk pepparrot och persilja.

  2. 2

    Bred lite av röran på tunnbröden, lägg på sallad, tomater och varmt eller kallt kött. Klicka på resten av crème fraichen och strö över lök och resten av pepparroten.

Servering

Servera som förrätt, lunchrätt eller mellanmål.
Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar