För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Storpizza på kvarten

Betyg (1-5):
3.28 (25 betyg)

En nästan hemgjord pizza. Fusket ligger i degen och såsen. Men vad gör det när man får tid över att låta fantasin sprudla bland massor av god topping!

Tillagningstid: 20 minuter
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 400 g färdigkavlad kyld pizzadeg
  • 290 g färdig tomatsås (pizzatopping)
  • 100 g grovt skuren rökt skinka eller lufttorkad skinka
  • 320 g räkor eller kräftstjärtar i lag
  • 200 g skivade champinjoner
  • 15 svarta oliver eller cocktailkapris
  • 15 skivade cocktailtomater
  • 50 g finriven parmesanost
  • 2 tsk oregano
  • 35 g rucolasallad

Gör så här

  1. Rulla ut pizzadegen på papperet på en plåt. Bre toppingen på degen och lägg på skinka, avrunna skaldjur och champinjoner i rader. Lägg på oliver och/eller kapris och tomater och strö på osten.
  2. Grädda i mitten av ugnen ca 15 minuter. Strö på oregano och rucolasallad.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Goi Cuon

(9)

Spett med bläckfisk och räkor

(2)

Musslor med rökt skinka

(0)

Dumplings med räkor, fläskkött och svamp

(46)

Cataplana från Algarve

(1)

Tre snabbgrillade spett

(9)

Tagliatelle med musslor och bacon

(31)

Musslor med bacon och rotfrukter

(4)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 400 g färdigkavlad kyld pizzadeg
  • 290 g färdig tomatsås (pizzatopping)
  • 100 g grovt skuren rökt skinka eller lufttorkad skinka
  • 320 g räkor eller kräftstjärtar i lag
  • 200 g skivade champinjoner
  • 15 svarta oliver eller cocktailkapris
  • 15 skivade cocktailtomater
  • 50 g finriven parmesanost
  • 2 tsk oregano
  • 35 g rucolasallad

Storpizza på kvarten

Betyg (1-5):
3.28 (25 betyg)

En nästan hemgjord pizza. Fusket ligger i degen och såsen. Men vad gör det när man får tid över att låta fantasin sprudla bland massor av god topping!

Tillagningstid: 20 minuter
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Rulla ut pizzadegen på papperet på en plåt. Bre toppingen på degen och lägg på skinka, avrunna skaldjur och champinjoner i rader. Lägg på oliver och/eller kapris och tomater och strö på osten.
  2. Grädda i mitten av ugnen ca 15 minuter. Strö på oregano och rucolasallad.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Goi Cuon

(9)

Spett med bläckfisk och räkor

(2)

Musslor med rökt skinka

(0)

Dumplings med räkor, fläskkött och svamp

(46)

Cataplana från Algarve

(1)

Tre snabbgrillade spett

(9)

Tagliatelle med musslor och bacon

(31)

Musslor med bacon och rotfrukter

(4)