För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Stekta nudlar med biff och rostad lök

Betyg (1-5):
4.1 (29 betyg)

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 250 g äggnudlar
  • 400 g lövbiff
  • 1.5 dl hoisinsås
  • 1 msk olivolja
  • 2 salladslökar, strimlade
  • 70 g babyspenat
  • 2 dl rostad lök
  • 1 lime, klyftad
  • ev 1 kruka färsk koriander
  • salt

Gör så här

  1. Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Skölj av i kallt vatten så att de inte blir överkokta av eftervärmen.
  2. Strimla lövbiffen. Låt den marinera i ½ dl av hoisinsåsen minst 5 min. Hetta upp olja i en stekpanna eller wok. Stek köttet i omgångar.
  3. Vänd ihop nudlarna med kött, salladslök och spenat. Tillsätt resten av hoisinsåsen och dra av från värmen när allt är varmt. Smaka av med salt.
  4. Toppa med rostad lök och servera med en limeklyfta och ev färsk koriander.

Tips

Tillsätt riven ingefära och vitlök för extra sting.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Sara

2020-06-23

Broccoli istället för spenat blev också bra.

Stefan

2017-02-05

Enkelt och gott, hela familjen gav tummen upp.

Liknande recept

Pocherat ägg med skinka och chilistekta bönor

(4)

Grillplanka med chimichurripotatissallad

(4)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(16)

Grillad entrecôte med skön grön sallad

(8)

Grillade köttfärsbiffar med yoghurtsås

(15)

Tunnbrödsrulle med viltskav och karamelliserad lök

(2)

Sparris- och skinkomelett

(11)

Fläskfilégryta med rufsig rostpotatis

(23)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 250 g äggnudlar
  • 400 g lövbiff
  • 1.5 dl hoisinsås
  • 1 msk olivolja
  • 2 salladslökar, strimlade
  • 70 g babyspenat
  • 2 dl rostad lök
  • 1 lime, klyftad
  • ev 1 kruka färsk koriander
  • salt

Stekta nudlar med biff och rostad lök

Betyg (1-5):
4.1 (29 betyg)

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Skölj av i kallt vatten så att de inte blir överkokta av eftervärmen.
  2. Strimla lövbiffen. Låt den marinera i ½ dl av hoisinsåsen minst 5 min. Hetta upp olja i en stekpanna eller wok. Stek köttet i omgångar.
  3. Vänd ihop nudlarna med kött, salladslök och spenat. Tillsätt resten av hoisinsåsen och dra av från värmen när allt är varmt. Smaka av med salt.
  4. Toppa med rostad lök och servera med en limeklyfta och ev färsk koriander.

Tips

Tillsätt riven ingefära och vitlök för extra sting.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Sara

2020-06-23

Broccoli istället för spenat blev också bra.

Stefan

2017-02-05

Enkelt och gott, hela familjen gav tummen upp.

Liknande recept

Pocherat ägg med skinka och chilistekta bönor

(4)

Grillplanka med chimichurripotatissallad

(4)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(16)

Grillad entrecôte med skön grön sallad

(8)

Grillade köttfärsbiffar med yoghurtsås

(15)

Tunnbrödsrulle med viltskav och karamelliserad lök

(2)

Sparris- och skinkomelett

(11)

Fläskfilégryta med rufsig rostpotatis

(23)