S.O.S - smör, ost och sill

S.O.S - smör, ost och sill

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(7)

Smör, ost och sill! Det söta brödet och sillen tillsammans med den salta osten blir en perfekt kombo, utmärkt att servera på glöggminglet. Recept av Lotta Lundgren.

Tillagningstid: 20 min
20 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 5 kavringsskivor
  • smör, till stekning
  • 150 g lagrad ost, t ex Svecia eller Västerbottensost
  • 250 g fransk löksill
  • 20 tandpetare

Gör så här

  1. Stek kavringen i smör så att den får lite färg. Skär bort kanterna och skär varje skiva i fyra bitar. Skär osten i 20 kuber.
  2. Skär bort kanterna och skär varje skiva i fyra bitar. Skär osten i 20 kuber. Skär sillen i 20 bitar.
  3. Lägg sill och ost på kavringsbitarna och stick igenom tandpetare.
  4. Förvara svalt fram till servering.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



S.O.S - smör, ost och sill
5 st
  • Ingredienser (5)
  • 5 kavringsskivor
  • smör, till stekning
  • 150 g lagrad ost, t ex Svecia eller Västerbottensost
  • 250 g fransk löksill
  • 20 tandpetare

S.O.S - smör, ost och sill

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(7)

Smör, ost och sill! Det söta brödet och sillen tillsammans med den salta osten blir en perfekt kombo, utmärkt att servera på glöggminglet. Recept av Lotta Lundgren.

Tillagningstid: 20 min
20 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Stek kavringen i smör så att den får lite färg. Skär bort kanterna och skär varje skiva i fyra bitar. Skär osten i 20 kuber.
  2. Skär bort kanterna och skär varje skiva i fyra bitar. Skär osten i 20 kuber. Skär sillen i 20 bitar.
  3. Lägg sill och ost på kavringsbitarna och stick igenom tandpetare.
  4. Förvara svalt fram till servering.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!