Smörrebröd med potatis och äggröra

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(8)

En matig smörgås att äta som förrätt eller till en liten lunch. Krämigt och gott!

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 2 msk majonnäs
  • 0.5 danskt rågbröd
  • 200 g kokt, kall färskpotatis
  • 250 g tunt skivade rädisor
  • 25 g rucola
  • Äggröra:
  • 4 mosade hårdkokta ägg
  • 0.5 msk senap
  • 2 msk majonnäs
  • 3 krm svartpeppar
  • 25 g vattenkrasse, eller machésallad
  • 0.5 finhackad rödlök

Gör så här

  1. Blanda samman ägg, senap, majonnäs, salt och peppar till en äggröra.
  2. Bred majonnäs på brödet. Fördela rucola, rädisor och krasse ovanpå. Skiva potatisen tunt och bred ut skivorna på salladen. Klicka ut äggblandningen över smörgåsarna. Toppa med rödlök.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Sötpotatissoppa med getost och pumpakärnor

Betyg
Betyg
(189)
Spara recept

Krämig koriander- och chilisill

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Limeströmming

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Västerbottensostpaj med strömming

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Broccolisoppa med rostade solroskärnor

Betyg
Betyg
(47)
Spara recept

Krämig citrongrässill

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Matjessill med gremolata

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Bön- och jordärtskockssoppa med solrosskott och -frön

Betyg
Betyg
(23)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 2 msk majonnäs
  • 0.5 danskt rågbröd
  • 200 g kokt, kall färskpotatis
  • 250 g tunt skivade rädisor
  • 25 g rucola
  • Äggröra:
  • 4 mosade hårdkokta ägg
  • 0.5 msk senap
  • 2 msk majonnäs
  • 3 krm svartpeppar
  • 25 g vattenkrasse, eller machésallad
  • 0.5 finhackad rödlök

Smörrebröd med potatis och äggröra

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(8)

En matig smörgås att äta som förrätt eller till en liten lunch. Krämigt och gott!

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda samman ägg, senap, majonnäs, salt och peppar till en äggröra.
  2. Bred majonnäs på brödet. Fördela rucola, rädisor och krasse ovanpå. Skiva potatisen tunt och bred ut skivorna på salladen. Klicka ut äggblandningen över smörgåsarna. Toppa med rödlök.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Sötpotatissoppa med getost och pumpakärnor

Betyg
Betyg
(189)
Spara recept

Krämig koriander- och chilisill

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Limeströmming

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Västerbottensostpaj med strömming

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Broccolisoppa med rostade solroskärnor

Betyg
Betyg
(47)
Spara recept

Krämig citrongrässill

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Matjessill med gremolata

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Bön- och jordärtskockssoppa med solrosskott och -frön

Betyg
Betyg
(23)