Smörrebröd med potatis och äggröra

Smörrebröd med potatis och äggröra

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(8)

En matig smörgås att äta som förrätt eller till en liten lunch. Krämigt och gott!

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 2 msk majonnäs
  • 0.5 danskt rågbröd
  • 200 g kokt, kall färskpotatis
  • 250 g tunt skivade rädisor
  • 25 g rucola
  • Äggröra:
  • 4 mosade hårdkokta ägg
  • 0.5 msk senap
  • 2 msk majonnäs
  • 3 krm svartpeppar
  • 25 g vattenkrasse, eller machésallad
  • 0.5 finhackad rödlök

Gör så här

  1. Blanda samman ägg, senap, majonnäs, salt och peppar till en äggröra.
  2. Bred majonnäs på brödet. Fördela rucola, rädisor och krasse ovanpå. Skiva potatisen tunt och bred ut skivorna på salladen. Klicka ut äggblandningen över smörgåsarna. Toppa med rödlök.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Laxröra på toast

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Varma mackor med musslor

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Thaisoppa med räkor

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Svampstuvning

Betyg
Betyg
(56)
Spara recept

Sillsallad med ägg

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Kokt sparris

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Lök- och ansjovisfyllda ägg

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Äggröra med rökt lax

Betyg
Betyg
(60)
Smörrebröd med potatis och äggröra
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 2 msk majonnäs
  • 0.5 danskt rågbröd
  • 200 g kokt, kall färskpotatis
  • 250 g tunt skivade rädisor
  • 25 g rucola
  • Äggröra:
  • 4 mosade hårdkokta ägg
  • 0.5 msk senap
  • 2 msk majonnäs
  • 3 krm svartpeppar
  • 25 g vattenkrasse, eller machésallad
  • 0.5 finhackad rödlök

Smörrebröd med potatis och äggröra

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(8)

En matig smörgås att äta som förrätt eller till en liten lunch. Krämigt och gott!

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda samman ägg, senap, majonnäs, salt och peppar till en äggröra.
  2. Bred majonnäs på brödet. Fördela rucola, rädisor och krasse ovanpå. Skiva potatisen tunt och bred ut skivorna på salladen. Klicka ut äggblandningen över smörgåsarna. Toppa med rödlök.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Laxröra på toast

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Varma mackor med musslor

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Thaisoppa med räkor

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Svampstuvning

Betyg
Betyg
(56)
Spara recept

Sillsallad med ägg

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Kokt sparris

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Lök- och ansjovisfyllda ägg

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Äggröra med rökt lax

Betyg
Betyg
(60)