Smörrebröd makrill, kapris och ättiksgurka
  • Tid 15 min

Smörrebröd makrill, kapris och ättiksgurka

0 (0 betyg)

  • Tillagningstid 15 min
  • Ingredienser 8

Ingredienser

4 stycken
  • 4 skivor danskt rågbröd eller kavring
  • smör
  • 4 salladsblad, t ex rosésallad
  • 1.5 dl crème fraiche
  • 4 msk kapris
  • 1 ättiksgurka, i avlånga skivor
  • 120 g rökt makrill
  • citronzest och dill till garnering
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Bred brödskivorna med smör och lägg på salladsblad.

  2. 2

    Klicka på crème fraiche, strö över kapris och lägg på 2 skivor ättiksgurka per smörrebröd.

  3. 3

    Fördela fisken ovanpå. Garnera med citronzest och dillvippa.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar