Smörrebröd äggsallad, sparris och tångkaviar
  • Tid 25 min

Smörrebröd äggsallad, sparris och tångkaviar

0 (0 betyg)

  • Tillagningstid 25 min
  • Ingredienser 9

Ingredienser

4 stycken
  • 3 ägg
  • 1 msk crème fraiche
  • salt
  • 4 gröna sparrisar
  • 4 skivor surdegsbröd
  • smör
  • 4 salladsblad t ex rosésallad
  • 50 g tångkaviar
  • 4 citronklyftor
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Lägg äggen i kallt vatten. Koka upp och låt koka 6 min. Skala dem, mosa och blanda med crème fraichen. Smaka av med salt.

  2. 2

    Ansa sparrisen. Lägg dem i saltat kokande vatten 2 min. Skölj i kallt vatten och skär i sneda bitar.

  3. 3

    Rosta brödet och bred med smör. Lägg salladsblad ochen stor sked äggkräm på bröden.

  4. 4

    Toppa med tångkaviar, sparris och en liten citronklyfta.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar