För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Smörrebröd äggsallad, sparris och tångkaviar

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Tillagningstid: 25 min
4 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 3 ägg
  • 1 msk crème fraiche
  • 4 gröna sparrisar
  • 4 skivor surdegsbröd
  • smör
  • 4 salladsblad t ex rosésallad
  • 50 g tångkaviar
  • 4 citronklyftor
  • salt

Gör så här

  1. Lägg äggen i kallt vatten. Koka upp och låt koka 6 min. Skala dem, mosa och blanda med crème fraichen. Smaka av med salt.
  2. Ansa sparrisen. Lägg dem i saltat kokande vatten 2 min. Skölj i kallt vatten och skär i sneda bitar.
  3. Rosta brödet och bred med smör. Lägg salladsblad ochen stor sked äggkräm på bröden.
  4. Toppa med tångkaviar, sparris och en liten citronklyfta.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Fritto misto (friterad blomkål)

(7)

Gurkrulle med asiatisk skagen

(2)

Quesadillas med avokadoröra

(7)

Grönsaker med rostad vitlöksdipp

(7)

Ljummen primörsallad med brynt smör och Västerbottensost

(4)

Rensteksröra med fänkål och persilja

(4)

Yoghurtsås med mynta

(15)

Kål- och färsfyllda vårrullar

(33)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 3 ägg
  • 1 msk crème fraiche
  • 4 gröna sparrisar
  • 4 skivor surdegsbröd
  • smör
  • 4 salladsblad t ex rosésallad
  • 50 g tångkaviar
  • 4 citronklyftor
  • salt

Smörrebröd äggsallad, sparris och tångkaviar

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Tillagningstid: 25 min
4 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lägg äggen i kallt vatten. Koka upp och låt koka 6 min. Skala dem, mosa och blanda med crème fraichen. Smaka av med salt.
  2. Ansa sparrisen. Lägg dem i saltat kokande vatten 2 min. Skölj i kallt vatten och skär i sneda bitar.
  3. Rosta brödet och bred med smör. Lägg salladsblad ochen stor sked äggkräm på bröden.
  4. Toppa med tångkaviar, sparris och en liten citronklyfta.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Fritto misto (friterad blomkål)

(7)

Gurkrulle med asiatisk skagen

(2)

Quesadillas med avokadoröra

(7)

Grönsaker med rostad vitlöksdipp

(7)

Ljummen primörsallad med brynt smör och Västerbottensost

(4)

Rensteksröra med fänkål och persilja

(4)

Yoghurtsås med mynta

(15)

Kål- och färsfyllda vårrullar

(33)