Skinkschnitzel

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(114)

Tillagningstid: 25 minuter
Svårighetsgrad:Medel
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 8 skinkschnitzlar
  • 80 g skivad rökt skinka
  • 100 g skivad ost, t ex Herrgård, Grevé, Cheddar
  • Panering::
  • 2 msk vetemjöl
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 uppvispat ägg
  • 1 dl ströbröd
  • 1 tsk salt

Gör så här

  1. Lägg ihop köttskivorna med skinka och ost emellan. Fäst ihop kanterna med ett par tandpetare. Vänd först schnitzlarna i mjöl blandat med salt och peppar, sedan i ägg och sist i ströbröd. Låt dem ligga en stund så att paneringen stelnar.
  2. Stek dem på ganska svag värme 5-6 minuter på varje sida.

Servering

Lägg upp dem på varma tallrikar och servera med pressad potatis, ärter eller gröna bönor.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Chorizo- och mozzarellaköttbullar

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Köttfärssoppa tacostyle

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Karibisk köttgryta

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Karamelliserat fläskkött med örtsallad

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Köttfärsbiffar i tomatsås

Betyg
Betyg
(30)
Spara recept

Baconlindad järpe med primörer

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Fläskfilégryta med champinjoner och palsternacksmos

Betyg
Betyg
(82)
Spara recept

Rostade rotfrukter med kassler

Betyg
Betyg
(31)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 8 skinkschnitzlar
  • 80 g skivad rökt skinka
  • 100 g skivad ost, t ex Herrgård, Grevé, Cheddar
  • Panering::
  • 2 msk vetemjöl
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 uppvispat ägg
  • 1 dl ströbröd
  • 1 tsk salt

Skinkschnitzel

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(114)

Tillagningstid: 25 minuter
Svårighetsgrad:Medel
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lägg ihop köttskivorna med skinka och ost emellan. Fäst ihop kanterna med ett par tandpetare. Vänd först schnitzlarna i mjöl blandat med salt och peppar, sedan i ägg och sist i ströbröd. Låt dem ligga en stund så att paneringen stelnar.
  2. Stek dem på ganska svag värme 5-6 minuter på varje sida.

Servering

Lägg upp dem på varma tallrikar och servera med pressad potatis, ärter eller gröna bönor.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Chorizo- och mozzarellaköttbullar

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Köttfärssoppa tacostyle

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Karibisk köttgryta

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Karamelliserat fläskkött med örtsallad

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Köttfärsbiffar i tomatsås

Betyg
Betyg
(30)
Spara recept

Baconlindad järpe med primörer

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Fläskfilégryta med champinjoner och palsternacksmos

Betyg
Betyg
(82)
Spara recept

Rostade rotfrukter med kassler

Betyg
Betyg
(31)