Sillröra till knäckebröd

Sillröra till knäckebröd

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(10)

Krämig potatisröra med krispig lök och färsk dill.

Tillagningstid: 20 minuter
8 portioner
  • 375 g kokta, medelstora, skalade potatisar
  • 420 g inläggningssill (5-minuterssill)
  • 1 dl finhackad purjolök
  • 1 dl finhackad rödlök
  • 1 dl finhackad dill
  • 0.75 dl lätt crème fraiche
  • 0.75 dl lättmajonnäs
  • 0.5 krm svartpeppar

Gör så här

  1. Skär potatis och avrunnensill i små tärningar. Blanda med resten av ingredienserna.

Servering

Servera med knäckebröd.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Sillröra till knäckebröd
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 375 g kokta, medelstora, skalade potatisar
  • 420 g inläggningssill (5-minuterssill)
  • 1 dl finhackad purjolök
  • 1 dl finhackad rödlök
  • 1 dl finhackad dill
  • 0.75 dl lätt crème fraiche
  • 0.75 dl lättmajonnäs
  • 0.5 krm svartpeppar

Sillröra till knäckebröd

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(10)

Krämig potatisröra med krispig lök och färsk dill.

Tillagningstid: 20 minuter
8 portioner

Gör så här

  1. Skär potatis och avrunnensill i små tärningar. Blanda med resten av ingredienserna.

Servering

Servera med knäckebröd.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!