Saltgurka med honung och smetana
  • Tid 10 min

Saltgurka med honung och smetana

0 (0 betyg)

Den salta gurkan trivs så bra med honungens sötma och smetanans syrlighet.

  • Tillagningstid 10 min
  • Ingredienser 6

Ingredienser

4 portioner
  • 4 saltgurkor
  • 6 msk smetana eller crème fraiche
  • 0.5 citron, pressad saft
  • 5 msk flytande honung
  • 1 msk dillkvistar
  • 0.5 citroner, skuren i klyftor
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Skär saltgurkan i skivor eller avlånga klyftor. Arrangera dem vackert på ett fat i en cirkel. Rör ihop crème fraichen med citronsaften till en simmig konsistens och ringla över gurkan. Ringla sedan honungen över gurkan. Garnera med dillkvistar och citronskivor.

Sätt ett betyg

1 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

  • kocken

    fy fn