Sallad med halloumisticks och granatäpple
  • Tid 15 min

Sallad med halloumisticks och granatäpple

0 (0 betyg)

Stekt ost och avkokado i en sallad av mangoldskott. Gör sig utmärkt tillsammans med en enkel derssing av citron och senap.

  • Tillagningstid 15 min
  • Ingredienser 12

Ingredienser

4 portioner
  • 200 g halloumi i delade skivor
  • 2 tsk olivolja
  • 100 g mangoldskott
  • 1 dl rödbetsskott
  • 100 g champinjoner i skivor
  • 1 stor avokado i klyftor
  • 1 st urkärnat granatäpple
Dressing:
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk pressad citron
  • 1 tsk söt senap
  • 1 krm salt
  • 1 krm svartpeppar (eller efter smak)
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Blanda ingredienserna till dressingen. Smaka av med salt och lite peppar.

  2. 2

    Stek osten gyllenbrun i oljad stekpanna. Fördela mangoldskott och eventuellt rödbetsskott, svamp och avokado på ett fat och ringla över dressingen. Strö över granatäppelkärnorna.

  3. 3

    Servera som förrätt.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar