Rostad potatissallad med granatäpple och fetaost

Betyg (1-5):
3.33 (9 betyg)

Grönkål gör att salladen håller sig krispigt fräsch. Servera ljummen.

Tillagningstid: 30 min
Ugnstemperatur:225º
10 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 9 st
  • 1.5 kg färskpotatis
  • 0.5 dl olivolja
  • 1 msk flingsalt
  • 1 dl olivolja
  • 0.5 dl vit balsamvinäger
  • 1 msk flytande honung
  • 100 g grönkålsblad
  • 1 granatäpple
  • 150 g fetaost

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°. Fördela potatisen på en ugnsplåt och rulla runt i olja. Rosta mitt i ugnen tills potatisen har fin färg och är mjuk, ca 20 min. Strö över flingsalt.
  2. Rör ihop olja, vinäger och honung och vänd runt den varma potatisen och grönkålsbladen. Vid servering, toppa med utplockade granatäppelkärnor och smulad fetaost.

Tips

Köp de hela grönkålsbladen och skär bort stjälken på bladet.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Grillad sötpotatis med gurksalsa - Coop

(3)

Grillad potatis med tzatziki - Coop

(1)

Pulled kyckling, sötpotatiskräm och picklad ananas - Coop

(1)

Karamelliserad sparrispotatis, kokta päron och ädelost - Coop

(11)

Sötpotatischips med päron, ädelost och timjan - Coop

(3)

Rostbiff med äppel-crème fraiche och sockerstekt färskpotatis - Coop

(12)

Sötpotatisspread med vitlök - Coop

(0)

Potatismos med citrus och parmesan - Coop

(0)
9 st
  • Ingredienser 9 st
  • 1.5 kg färskpotatis
  • 0.5 dl olivolja
  • 1 msk flingsalt
  • 1 dl olivolja
  • 0.5 dl vit balsamvinäger
  • 1 msk flytande honung
  • 100 g grönkålsblad
  • 1 granatäpple
  • 150 g fetaost

Rostad potatissallad med granatäpple och fetaost

Betyg (1-5):
3.33 (9 betyg)

Grönkål gör att salladen håller sig krispigt fräsch. Servera ljummen.

Tillagningstid: 30 min
Ugnstemperatur:225º
10 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°. Fördela potatisen på en ugnsplåt och rulla runt i olja. Rosta mitt i ugnen tills potatisen har fin färg och är mjuk, ca 20 min. Strö över flingsalt.
  2. Rör ihop olja, vinäger och honung och vänd runt den varma potatisen och grönkålsbladen. Vid servering, toppa med utplockade granatäppelkärnor och smulad fetaost.

Tips

Köp de hela grönkålsbladen och skär bort stjälken på bladet.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Grillad sötpotatis med gurksalsa - Coop

(3)

Grillad potatis med tzatziki - Coop

(1)

Pulled kyckling, sötpotatiskräm och picklad ananas - Coop

(1)

Karamelliserad sparrispotatis, kokta päron och ädelost - Coop

(11)

Sötpotatischips med päron, ädelost och timjan - Coop

(3)

Rostbiff med äppel-crème fraiche och sockerstekt färskpotatis - Coop

(12)

Sötpotatisspread med vitlök - Coop

(0)

Potatismos med citrus och parmesan - Coop

(0)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies