
Rödkål med rökt vildsvinsfläsk
Betyg (1-5):
Knaprig kalasmat till buffén, wraps eller grillat.
Tillagningstid: 35 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 1 kg strimlat rödkål
- 0.5 strimlad rödlök
- 2 msk smör
- 1 tsk mortlad kummin
- 1 dl vitt vin
- vildsvinsskinka, eller rökt sidfläsk
- 1 msk honung, eller socker
- Yoghurtsås:
- 2 dl yoghurt, 10 %
- 0.5 dl hackad persilja
- 0.5 dl hackad färsk mynta
- 1 krm svartpeppar
Gör så här
- Fräs kål och lök i smöret. Rör om då och då. Tillsätt resten av ingredienserna och koka ihop cirka 15 minuter. Servera med till exempel pannbiff och yoghurtsås i pitabröd.
Yoghurtsås
- Blanda alla ingredienser till såsen.
Rödkål med rökt vildsvinsfläsk
Betyg (1-5):
Knaprig kalasmat till buffén, wraps eller grillat.
Tillagningstid: 35 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Fräs kål och lök i smöret. Rör om då och då. Tillsätt resten av ingredienserna och koka ihop cirka 15 minuter. Servera med till exempel pannbiff och yoghurtsås i pitabröd.
Yoghurtsås
- Blanda alla ingredienser till såsen.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
2011-12-13
det var mustigt att ha med sig något gott när man är och åker skider linda in dem i folie så kam lägga dem i glöden som man har när man rastar.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
la.eliasson
2011-12-13
det var mustigt att ha med sig något gott när man är och åker skider linda in dem i folie så kam lägga dem i glöden som man har när man rastar.