Red cooked pork

Betyg (1-5):
3.87 (15 betyg)

Kinesisk gryta med fläsk, smaksatt med soja, ingefära och stjärnanis.

Tillagningstid: 55 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 11 st
  • 700 g fläskkarré benfri
  • 4 dl vatten
  • 3 msk kinesisk soja
  • 30 g färsk ingefära, tunt skivad
  • 2 vitlöksklyftor, finhackade
  • 1 msk strösocker
  • 1 tsk sesamolja
  • 1 stjärnanis
  • 300 g salladskål, strimlad
  • Till servering
  • 2.5 dl jasminris
  • 2 salladslökar, strimlade

Gör så här

  1. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen. Skär köttet i tärningar, 2x2 cm.
  2. Lägg alla ingredienserna utom salladskål och sesamolja i en kastrull och låt sjuda under lock ca 45 min tills köttet är mört. Vänd ner salladskålen och sesamoljan, låt koka med 2 min utan lock. Servera med ris och toppa med salladslök.

Tips

plocka ur ingefäran och stjärnanisen innan servering.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Cecilia

2018-04-19

Behövde lite hetta, tog sambal oelek!

Liknande recept

Lotta Lundgren - Panzanella express

(28)

Pasta med tomatsås och gratinerad fetaost

(16)

Pasta med rotsaker och linser

(6)

Lotta Lundgren - Kyckling med fänkål och apelsin

(9)

Kantarellpasta med färsk timjan

(12)

Pizza med blomkålsbotten, ägg och mozzarella

(43)

Minestronesoppa med linser

(17)

Couscouspanna med fisk

(10)
11 st
  • Ingredienser 11 st
  • 700 g fläskkarré benfri
  • 4 dl vatten
  • 3 msk kinesisk soja
  • 30 g färsk ingefära, tunt skivad
  • 2 vitlöksklyftor, finhackade
  • 1 msk strösocker
  • 1 tsk sesamolja
  • 1 stjärnanis
  • 300 g salladskål, strimlad
  • Till servering
  • 2.5 dl jasminris
  • 2 salladslökar, strimlade

Red cooked pork

Betyg (1-5):
3.87 (15 betyg)

Kinesisk gryta med fläsk, smaksatt med soja, ingefära och stjärnanis.

Tillagningstid: 55 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen. Skär köttet i tärningar, 2x2 cm.
  2. Lägg alla ingredienserna utom salladskål och sesamolja i en kastrull och låt sjuda under lock ca 45 min tills köttet är mört. Vänd ner salladskålen och sesamoljan, låt koka med 2 min utan lock. Servera med ris och toppa med salladslök.

Tips

plocka ur ingefäran och stjärnanisen innan servering.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Cecilia

2018-04-19

Behövde lite hetta, tog sambal oelek!

Liknande recept

Lotta Lundgren - Panzanella express

(28)

Pasta med tomatsås och gratinerad fetaost

(16)

Pasta med rotsaker och linser

(6)

Lotta Lundgren - Kyckling med fänkål och apelsin

(9)

Kantarellpasta med färsk timjan

(12)

Pizza med blomkålsbotten, ägg och mozzarella

(43)

Minestronesoppa med linser

(17)

Couscouspanna med fisk

(10)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies