
Rädissallad med rökt kött
Betyg (1-5):
Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
- 4 halverade tomater
- 12 rädisor, i bitar
- 70 g strimlad rökt fårfiol, eller annat rökt kött
- 350 g isbergssallad, delade blad
- 0.5 liter färsk spenat, delade blad
- Dressing:
- 70 g bacon
- 1 dl solrosolja
- 2 msk balsamvinäger
- 1 tsk honung
- 1 krm peppar
- 1 tsk salt
Gör så här
- Börja med dressingen. Stek baconet knaprigt och låt det rinna av på hushållspapper. Kör baconet i mixer med olja, balsamvinäger, honung, salt och peppar.
- Blanda tomater, rädisor och rökt kött med sallad, spenat samt dressing.
Rädissallad med rökt kött
Betyg (1-5):
Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Gör så här
- Börja med dressingen. Stek baconet knaprigt och låt det rinna av på hushållspapper. Kör baconet i mixer med olja, balsamvinäger, honung, salt och peppar.
- Blanda tomater, rädisor och rökt kött med sallad, spenat samt dressing.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!