Rädissallad med rökt kött

Rädissallad med rökt kött

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(2)

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
  • 4 halverade tomater
  • 12 rädisor, i bitar
  • 70 g strimlad rökt fårfiol, eller annat rökt kött
  • 350 g isbergssallad, delade blad
  • 0.5 liter färsk spenat, delade blad
  • Dressing:
  • 70 g bacon
  • 1 dl solrosolja
  • 2 msk balsamvinäger
  • 1 tsk honung
  • 1 krm peppar
  • 1 tsk salt

Gör så här

  1. Börja med dressingen. Stek baconet knaprigt och låt det rinna av på hushållspapper. Kör baconet i mixer med olja, balsamvinäger, honung, salt och peppar.
  2. Blanda tomater, rädisor och rökt kött med sallad, spenat samt dressing.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Rädissallad med rökt kött
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 4 halverade tomater
  • 12 rädisor, i bitar
  • 70 g strimlad rökt fårfiol, eller annat rökt kött
  • 350 g isbergssallad, delade blad
  • 0.5 liter färsk spenat, delade blad
  • Dressing:
  • 70 g bacon
  • 1 dl solrosolja
  • 2 msk balsamvinäger
  • 1 tsk honung
  • 1 krm peppar
  • 1 tsk salt

Rädissallad med rökt kött

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(2)

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner

Gör så här

  1. Börja med dressingen. Stek baconet knaprigt och låt det rinna av på hushållspapper. Kör baconet i mixer med olja, balsamvinäger, honung, salt och peppar.
  2. Blanda tomater, rädisor och rökt kött med sallad, spenat samt dressing.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!