Quinoatabbouleh

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
0 (0 betyg)

Limedoftande laxsallad som lunch, middag eller sommarpicknick.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 2 dl quinoa
  • 4 dl kraftig grönsaksbuljong
  • 0.5 urkärnad, finhackad gurka
  • 2 paprikor, skurna i bitar
  • 4 salladslökar, skurna i bitar
  • 1 dl grovt hackad persilja
  • 0.5 dl grovt hackade pistagenötter
  • 500 g strimlad gravad lax
  • 0.5 lime, rivet skal
  • 1 msk limesaft

Gör så här

  1. Skölj quinoan i varmt vatten. Koka upp buljongen, lägg i quinoan och låt koka under lock på svag värme 15 minuter. Låt svälla några minuter.
  2. Rör ner grönsakerna i quinoan. Blanda i pistagenötterna och laxen. Tillsätt limeskal och limesaft.

Servering

Servera med bröd.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Tonfisksallad med vita bönor

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Sashimilax med sallad

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Mini-Jansson med gravad lax och rosépeppar

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Rökt fisk med gurksalsa och crème fraiche

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Laxsida med couscoussallad

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Pastasallad med varmrökt lax

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Varmrökt lax med bearnaisesås

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Dillslungade grönsaker med rimmad lax

Betyg
Betyg
(3)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 2 dl quinoa
  • 4 dl kraftig grönsaksbuljong
  • 0.5 urkärnad, finhackad gurka
  • 2 paprikor, skurna i bitar
  • 4 salladslökar, skurna i bitar
  • 1 dl grovt hackad persilja
  • 0.5 dl grovt hackade pistagenötter
  • 500 g strimlad gravad lax
  • 0.5 lime, rivet skal
  • 1 msk limesaft

Quinoatabbouleh

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
0 (0 betyg)

Limedoftande laxsallad som lunch, middag eller sommarpicknick.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skölj quinoan i varmt vatten. Koka upp buljongen, lägg i quinoan och låt koka under lock på svag värme 15 minuter. Låt svälla några minuter.
  2. Rör ner grönsakerna i quinoan. Blanda i pistagenötterna och laxen. Tillsätt limeskal och limesaft.

Servering

Servera med bröd.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Tonfisksallad med vita bönor

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Sashimilax med sallad

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Mini-Jansson med gravad lax och rosépeppar

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Rökt fisk med gurksalsa och crème fraiche

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Laxsida med couscoussallad

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Pastasallad med varmrökt lax

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Varmrökt lax med bearnaisesås

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Dillslungade grönsaker med rimmad lax

Betyg
Betyg
(3)