För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Quinoatabbouleh

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Limedoftande laxsallad som lunch, middag eller sommarpicknick.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 2 dl quinoa
  • 4 dl kraftig grönsaksbuljong
  • 0.5 urkärnad, finhackad gurka
  • 2 paprikor, skurna i bitar
  • 4 salladslökar, skurna i bitar
  • 1 dl grovt hackad persilja
  • 0.5 dl grovt hackade pistagenötter
  • 500 g strimlad gravad lax
  • 0.5 lime, rivet skal
  • 1 msk limesaft

Gör så här

  1. Skölj quinoan i varmt vatten. Koka upp buljongen, lägg i quinoan och låt koka under lock på svag värme 15 minuter. Låt svälla några minuter.
  2. Rör ner grönsakerna i quinoan. Blanda i pistagenötterna och laxen. Tillsätt limeskal och limesaft.

Servering

Servera med bröd.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Pastasallad med sparris och kallrökt lax

(55)

Rökt fisk med gurksalsa och crème fraiche

(20)

Hemrimmad lax med krämig dillpotatis

(8)

Lax- och spenatpaj

(92)

Laxsida med couscoussallad

(11)

Klassisk laxburgare

(2)

Varmrökt lax med bearnaisesås

(2)

Mini-Jansson med gravad lax och rosépeppar

(9)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 2 dl quinoa
  • 4 dl kraftig grönsaksbuljong
  • 0.5 urkärnad, finhackad gurka
  • 2 paprikor, skurna i bitar
  • 4 salladslökar, skurna i bitar
  • 1 dl grovt hackad persilja
  • 0.5 dl grovt hackade pistagenötter
  • 500 g strimlad gravad lax
  • 0.5 lime, rivet skal
  • 1 msk limesaft

Quinoatabbouleh

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Limedoftande laxsallad som lunch, middag eller sommarpicknick.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skölj quinoan i varmt vatten. Koka upp buljongen, lägg i quinoan och låt koka under lock på svag värme 15 minuter. Låt svälla några minuter.
  2. Rör ner grönsakerna i quinoan. Blanda i pistagenötterna och laxen. Tillsätt limeskal och limesaft.

Servering

Servera med bröd.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Pastasallad med sparris och kallrökt lax

(55)

Rökt fisk med gurksalsa och crème fraiche

(20)

Hemrimmad lax med krämig dillpotatis

(8)

Lax- och spenatpaj

(92)

Laxsida med couscoussallad

(11)

Klassisk laxburgare

(2)

Varmrökt lax med bearnaisesås

(2)

Mini-Jansson med gravad lax och rosépeppar

(9)