Pytt med kabanoss och tzatziki

Betyg (1-5):
2.75 (8 betyg)

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (12)
  • 2 hackade gula lökar
  • 1 msk olja
  • 250 g kabanoss i bitar
  • 700 g skalade, kokta potatisar i tärningar
  • 150 g gul paprika i tärningar
  • 150 g röd paprika i tärningar
  • 300 g zucchini i tärningar
  • 1 krm svartpeppar
  • Tzatziki:
  • 200 g grovriven gurka
  • 2 dl matyoghurt eller grekisk yoghurt
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 0.5 krm svartpeppar

Gör så här

  1. Blanda tzatzikin. Krama ur gurkan ordentligt innan den blandas med yoghurten.
  2. Fräs löken i fettet i en stor stekpanna. Blanda i korv, potatis och grönsaker. Stek tills allt är genomvarmt och fått lite färg. Smaka av med salt och peppar.
  3. Servera pytten med tzatzikin.

Servering

Passar bra tillsammans med några gröna blad, tomater och bröd

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Wrap med korv och potatiskross

(23)

Isterband med krämig potatissallad och heminlagda rödbetor

(1)

Jordärtskockssoppa med kryddig korv

(30)

Korvrulle med potatis och inlagd gurka

(18)

Festlig falukorv med färskpotatiskross

(30)

Korvgryta med rotfrukter

(21)

Falukorvsgratäng

(14)

Rostad potatissoppa med chorizo och friterad grönkål

(6)
12 st
  • Ingredienser (12)
  • 2 hackade gula lökar
  • 1 msk olja
  • 250 g kabanoss i bitar
  • 700 g skalade, kokta potatisar i tärningar
  • 150 g gul paprika i tärningar
  • 150 g röd paprika i tärningar
  • 300 g zucchini i tärningar
  • 1 krm svartpeppar
  • Tzatziki:
  • 200 g grovriven gurka
  • 2 dl matyoghurt eller grekisk yoghurt
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 0.5 krm svartpeppar

Pytt med kabanoss och tzatziki

Betyg (1-5):
2.75 (8 betyg)

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda tzatzikin. Krama ur gurkan ordentligt innan den blandas med yoghurten.
  2. Fräs löken i fettet i en stor stekpanna. Blanda i korv, potatis och grönsaker. Stek tills allt är genomvarmt och fått lite färg. Smaka av med salt och peppar.
  3. Servera pytten med tzatzikin.

Servering

Passar bra tillsammans med några gröna blad, tomater och bröd

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Wrap med korv och potatiskross

(23)

Isterband med krämig potatissallad och heminlagda rödbetor

(1)

Jordärtskockssoppa med kryddig korv

(30)

Korvrulle med potatis och inlagd gurka

(18)

Festlig falukorv med färskpotatiskross

(30)

Korvgryta med rotfrukter

(21)

Falukorvsgratäng

(14)

Rostad potatissoppa med chorizo och friterad grönkål

(6)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies