Pulled salmon

Betyg (1-5):
3.05 (38 betyg)

Tillagningstid: 35 min
Ugnstemperatur:175º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (7)
  • 600 g laxfilé i bit med skinn
  • Mexikansk laxrub:
  • 1 grönsaksbuljongtärning
  • 1 msk rörsocker
  • 1 msk malen spiskummin
  • 0.5 msk malen koriander
  • 1 tsk fänkålsfrön
  • 1 tsk salt

Gör så här

  1. Mortla samman kryddorna och gnid in på laxen. Lägg laxen på en stor bit aluminiumfolie och vik ihop till ett paket. Lägg på en plåt och stek mitt i ugnen ca 20 min. Låt vila i paketet på en skärbräda ca 10 min.
  2. Dra isär fiskköttet med en gaffel och fyll valfritt tacobröd med lax och servera med tillbehören.

Limeyoghurt:

  1. Smaka av 2 dl yoghurt (10%) med finrivet skal (endast det gröna) och saft från 1 lime.

Servering

Servera med limeyoghurt och gärna med kiwisalsa, fänkåls- och mangosallad, tortillabröd och finriven halloumi, se coop.se.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Laxtaco

(9)

Klassisk laxburgare

(2)

Pizza med chilimarinerad tonfisk

(20)

Rågmacka med tonfiskröra

(4)

Fish tacos deluxe

(32)

Fish tacos

(6)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 600 g laxfilé i bit med skinn
  • Mexikansk laxrub:
  • 1 grönsaksbuljongtärning
  • 1 msk rörsocker
  • 1 msk malen spiskummin
  • 0.5 msk malen koriander
  • 1 tsk fänkålsfrön
  • 1 tsk salt

Pulled salmon

Betyg (1-5):
3.05 (38 betyg)

Tillagningstid: 35 min
Ugnstemperatur:175º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Mortla samman kryddorna och gnid in på laxen. Lägg laxen på en stor bit aluminiumfolie och vik ihop till ett paket. Lägg på en plåt och stek mitt i ugnen ca 20 min. Låt vila i paketet på en skärbräda ca 10 min.
  2. Dra isär fiskköttet med en gaffel och fyll valfritt tacobröd med lax och servera med tillbehören.

Limeyoghurt:

  1. Smaka av 2 dl yoghurt (10%) med finrivet skal (endast det gröna) och saft från 1 lime.

Servering

Servera med limeyoghurt och gärna med kiwisalsa, fänkåls- och mangosallad, tortillabröd och finriven halloumi, se coop.se.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Laxtaco

(9)

Klassisk laxburgare

(2)

Pizza med chilimarinerad tonfisk

(20)

Rågmacka med tonfiskröra

(4)

Fish tacos deluxe

(32)

Fish tacos

(6)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies