Pulled salmon

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(40)

Tillagningstid: 35 min
Ugnstemperatur:175º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 600 g laxfilé i bit med skinn
  • Mexikansk laxrub:
  • 1 grönsaksbuljongtärning
  • 1 msk rörsocker
  • 1 msk malen spiskummin
  • 0.5 msk malen koriander
  • 1 tsk fänkålsfrön
  • 1 tsk salt

Gör så här

  1. Mortla samman kryddorna och gnid in på laxen. Lägg laxen på en stor bit aluminiumfolie och vik ihop till ett paket. Lägg på en plåt och stek mitt i ugnen ca 20 min. Låt vila i paketet på en skärbräda ca 10 min.
  2. Dra isär fiskköttet med en gaffel och fyll valfritt tacobröd med lax och servera med tillbehören.

Limeyoghurt:

  1. Smaka av 2 dl yoghurt (10%) med finrivet skal (endast det gröna) och saft från 1 lime.

Servering

Servera med limeyoghurt och gärna med kiwisalsa, fänkåls- och mangosallad, tortillabröd och finriven halloumi, se coop.se.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Fish tacos deluxe

Betyg
Betyg
(48)
Spara recept

Pizza med chilimarinerad tonfisk

Betyg
Betyg
(25)
Spara recept

Fish tacos

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Klassisk laxburgare

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Tonfiskröra på rågbröd

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Laxtaco

Betyg
Betyg
(11)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 600 g laxfilé i bit med skinn
  • Mexikansk laxrub:
  • 1 grönsaksbuljongtärning
  • 1 msk rörsocker
  • 1 msk malen spiskummin
  • 0.5 msk malen koriander
  • 1 tsk fänkålsfrön
  • 1 tsk salt

Pulled salmon

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(40)

Tillagningstid: 35 min
Ugnstemperatur:175º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Mortla samman kryddorna och gnid in på laxen. Lägg laxen på en stor bit aluminiumfolie och vik ihop till ett paket. Lägg på en plåt och stek mitt i ugnen ca 20 min. Låt vila i paketet på en skärbräda ca 10 min.
  2. Dra isär fiskköttet med en gaffel och fyll valfritt tacobröd med lax och servera med tillbehören.

Limeyoghurt:

  1. Smaka av 2 dl yoghurt (10%) med finrivet skal (endast det gröna) och saft från 1 lime.

Servering

Servera med limeyoghurt och gärna med kiwisalsa, fänkåls- och mangosallad, tortillabröd och finriven halloumi, se coop.se.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Fish tacos deluxe

Betyg
Betyg
(48)
Spara recept

Pizza med chilimarinerad tonfisk

Betyg
Betyg
(25)
Spara recept

Fish tacos

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Klassisk laxburgare

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Tonfiskröra på rågbröd

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Laxtaco

Betyg
Betyg
(11)