Pulled pork gryta med äpple

Betyg (1-5):
3.56 (16 betyg)

En snabblagad och värmande gryta med färdig pulled pork som blandas med potatis, morötter och äpple.

Tillagningstid: 35 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (10)
  • 700 g potatis
  • 200 g morötter
  • 1 gul lök, hackad
  • 1 msk neutral olja
  • 5 dl vatten
  • 1 köttbuljongtärning
  • 400 g pulled pork
  • 1 äpple
  • 0.5 dl äppelcidervinäger
  • salt och svartpeppar

Gör så här

  1. Skala potatis och morötter. Tärna potatisen och skär morötterna i slantar. Fräs löken i oljan tills den mjuknat i en gryta. Tillsätt potatis och morot, häll i vattnet.
  2. Smula ner buljongtärningen och häll spadet från köttets förpackning i grytan. Dela köttet i mindre bitar och lägg i tillsammans med tärnat äpple och äppelcidervinäger. Låt småputtra tills potatisen är mjuk, ca 20 min. Smaka av med salt och peppar.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Kjell

2020-01-13

Lättlagat och mycket gott

Liknande recept

Nudelsallad med fläskfärsbiffar

(49)

Thaikyckling med kokosnudlar - Lotta Lundgren

(122)

Indiska linspannkakor fyllda med kryddstark blomkål

(26)

Moussakagratäng

(42)

Ugnsstekt fläskkarré med ingefärsrotmos

(17)

Tagliatelle med musslor och bacon

(30)

Kycklingbollar med dill och citron

(59)

Lotta Lundgren - Enchiladas med refried beans

(60)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 700 g potatis
  • 200 g morötter
  • 1 gul lök, hackad
  • 1 msk neutral olja
  • 5 dl vatten
  • 1 köttbuljongtärning
  • 400 g pulled pork
  • 1 äpple
  • 0.5 dl äppelcidervinäger
  • salt och svartpeppar

Pulled pork gryta med äpple

Betyg (1-5):
3.56 (16 betyg)

En snabblagad och värmande gryta med färdig pulled pork som blandas med potatis, morötter och äpple.

Tillagningstid: 35 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skala potatis och morötter. Tärna potatisen och skär morötterna i slantar. Fräs löken i oljan tills den mjuknat i en gryta. Tillsätt potatis och morot, häll i vattnet.
  2. Smula ner buljongtärningen och häll spadet från köttets förpackning i grytan. Dela köttet i mindre bitar och lägg i tillsammans med tärnat äpple och äppelcidervinäger. Låt småputtra tills potatisen är mjuk, ca 20 min. Smaka av med salt och peppar.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Kjell

2020-01-13

Lättlagat och mycket gott

Liknande recept

Nudelsallad med fläskfärsbiffar

(49)

Thaikyckling med kokosnudlar - Lotta Lundgren

(122)

Indiska linspannkakor fyllda med kryddstark blomkål

(26)

Moussakagratäng

(42)

Ugnsstekt fläskkarré med ingefärsrotmos

(17)

Tagliatelle med musslor och bacon

(30)

Kycklingbollar med dill och citron

(59)

Lotta Lundgren - Enchiladas med refried beans

(60)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies