Potkäs - krukost - Lotta Lundgren

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4 (3 betyg)

Krukost, bästa pålägget på ett vört- eller ett knäckebröd, så gott med den smakrika osten som blandas med smör. Recept av Lotta Lundgren

Tillagningstid: 10 min
3 dl
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 200 g lagrad ost, t ex Svecia eller Västebottensost
  • 75 g blåmögelost, t ex Stilton eller annan ädelost
  • 25 g smör, rumsvarmt
  • 2 msk vatten, whisky eller konjak

Gör så här

  1. Skär hårdosten i mindre bitar och mixa i en matberedare. Tillsätt blåmögelost, smör och vatten eller sprit och mixa till en smidig massa. Förvara i en glasburk i kylen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Lutfisk med brynt mandelsmör - Lotta Lundgren

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Laxsnittar med wasabi och färskost - Lotta Lundgren

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Lotta Lundgren - Omelettsnurror med lax, färskost och picklad rödlök

Betyg
Betyg
(207)
Spara recept

Lotta Lundgren - Morotslåda med söta kryddor

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Lotta Lundgren - Mandelmusslor på rostad mandel

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Saffransknutar med mandelmassa

Betyg
Betyg
(30)
Spara recept

Syrat smör - Lotta Lundgren

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Lotta Lundgren - Äppel- och päronstrudel med romgrädde

Betyg
Betyg
(5)
4 st
  • Ingredienser (4)
  • 200 g lagrad ost, t ex Svecia eller Västebottensost
  • 75 g blåmögelost, t ex Stilton eller annan ädelost
  • 25 g smör, rumsvarmt
  • 2 msk vatten, whisky eller konjak

Potkäs - krukost - Lotta Lundgren

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4 (3 betyg)

Krukost, bästa pålägget på ett vört- eller ett knäckebröd, så gott med den smakrika osten som blandas med smör. Recept av Lotta Lundgren

Tillagningstid: 10 min
3 dl
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär hårdosten i mindre bitar och mixa i en matberedare. Tillsätt blåmögelost, smör och vatten eller sprit och mixa till en smidig massa. Förvara i en glasburk i kylen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Lutfisk med brynt mandelsmör - Lotta Lundgren

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Laxsnittar med wasabi och färskost - Lotta Lundgren

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Lotta Lundgren - Omelettsnurror med lax, färskost och picklad rödlök

Betyg
Betyg
(207)
Spara recept

Lotta Lundgren - Morotslåda med söta kryddor

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Lotta Lundgren - Mandelmusslor på rostad mandel

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Saffransknutar med mandelmassa

Betyg
Betyg
(30)
Spara recept

Syrat smör - Lotta Lundgren

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Lotta Lundgren - Äppel- och päronstrudel med romgrädde

Betyg
Betyg
(5)