Potatissallad med tonfisk och ägg
  • Tid 40 min

Potatissallad med tonfisk och ägg

0 (0 betyg)

Ägg, tonfisk och potatis är alla goda komponenter. Tillsammans i en sallad med dressing blir det ännu godare.

  • Tillagningstid 40 min
  • Ingredienser 8

Ingredienser

4 portioner
  • 0.5 kg färsk potatis
Salladssås:
  • 3 msk olja
  • 2 msk vatten
  • 2 msk dijonsenap
Vid servering:
  • 190 g tonfisk i vatten på burk
  • 2 löskokta ägg
  • 4 skivade selleristjälkar
  • 1 dl finstrimlad purjolök
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Koka potatisen med skalen på. Skala bara om det är nödvändigt.

  2. 2

    Blanda ingredienserna till salladssåsen och häll den över den varma potatisen.

  3. 3

    Låt potatisen kallna.

  4. 4

    Vid serveringen blanda ner tonfisken, äggen i bitar, selleristjälkarna och purjon.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar