Pizza med chilimarinerad tonfisk

Betyg (1-5):
3.75 (20 betyg)

Tonfiskpizza med sälta och sting.

Tillagningstid: 30 minuter
Ugnstemperatur:250º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • Marinerad tonfisk:
  • 400 g tonfisk i vatten (2 burkar)
  • 0.5 dl olivolja
  • 1 strimlad rödlök
  • 1 urkärnad, strimlad röd chili
  • 1 msk kapris
  • 1 dl oliver (ev. mer)
  • Pizza:
  • 500 g färdig pizzabotten
  • 2 dl röd pesto
  • 200 g riven mozzarella

Gör så här

  1. Häll vattnet av tonfisken. Blanda den med olivolja, rödlök, chili, kapris och oliver.
  2. Kavla eventuellt ut degen något tunnare.
  3. Bred ut peston och fördela först ost och sedan tonfiskblandning ovanpå. Grädda på plåt med bakplåtspapper i ugnen 10–15 minuter tills pizzan fått fin färg.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Anna TS

2017-04-21

Jättegod! En favorit. (Även om jag tar medföljande tomatsås till den färdiga pizzabottnen istället för pesto.)

Katla

2014-11-16

Supergod, kaprisen och oliverna gör pizzan. Gjorde pizzadeg på 50g jäst, blev åtta små pizzor, som jag la i frysen utan att ha gräddat först. På det viset kan jag bara plocka fram en pizza, slänga in den i en varm ugn och få mat på tio minuter.

2012-10-14

Carl

2012-10-13

Färdig pizzabotten? Knappast!

Liknande recept

Gazpacho med pizzabullar - Coop

(9)

Rostad potatis med vitlökssås och friterad kapris - Coop

(2)

Laxtaco - Coop

(6)

Rågmacka med tonfiskröra - Coop

(3)

Fish tacos deluxe - Coop

(30)

Räksallad med japansk dressing - Coop

(79)

Flatbread med julskinka och grönkålschips - Coop

(0)

Vegopizza på kikärtsbotten - Coop

(10)
9 st
  • Marinerad tonfisk:
  • 400 g tonfisk i vatten (2 burkar)
  • 0.5 dl olivolja
  • 1 strimlad rödlök
  • 1 urkärnad, strimlad röd chili
  • 1 msk kapris
  • 1 dl oliver (ev. mer)
  • Pizza:
  • 500 g färdig pizzabotten
  • 2 dl röd pesto
  • 200 g riven mozzarella

Pizza med chilimarinerad tonfisk

Betyg (1-5):
3.75 (20 betyg)

Tonfiskpizza med sälta och sting.

Tillagningstid: 30 minuter
Ugnstemperatur:250º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Häll vattnet av tonfisken. Blanda den med olivolja, rödlök, chili, kapris och oliver.
  2. Kavla eventuellt ut degen något tunnare.
  3. Bred ut peston och fördela först ost och sedan tonfiskblandning ovanpå. Grädda på plåt med bakplåtspapper i ugnen 10–15 minuter tills pizzan fått fin färg.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Anna TS

2017-04-21

Jättegod! En favorit. (Även om jag tar medföljande tomatsås till den färdiga pizzabottnen istället för pesto.)

Katla

2014-11-16

Supergod, kaprisen och oliverna gör pizzan. Gjorde pizzadeg på 50g jäst, blev åtta små pizzor, som jag la i frysen utan att ha gräddat först. På det viset kan jag bara plocka fram en pizza, slänga in den i en varm ugn och få mat på tio minuter.

2012-10-14

Carl

2012-10-13

Färdig pizzabotten? Knappast!

Liknande recept

Gazpacho med pizzabullar - Coop

(9)

Rostad potatis med vitlökssås och friterad kapris - Coop

(2)

Laxtaco - Coop

(6)

Rågmacka med tonfiskröra - Coop

(3)

Fish tacos deluxe - Coop

(30)

Räksallad med japansk dressing - Coop

(79)

Flatbread med julskinka och grönkålschips - Coop

(0)

Vegopizza på kikärtsbotten - Coop

(10)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies