Persikocheesecake

Betyg (1-5):
3.87 (31 betyg)

En söt och god cheescake garnerad med passionsfrukt.

Tillagningstid: 30 minuter + 3 timmar i kylen
Ugnstemperatur:200º
12 bitar
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 12 st
  • 13 digestivekex
  • 75 g smält smör
  • 1 tsk malen kardemumma
  • 3.5 dl skalad, mixad mogen persika eller nektarin+ 1-2 finhackade (totalt cirka 6 st)
  • 200 g philadelphiaost
  • 3 dl yoghurt (10 %)
  • 3 dl florsocker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 3 gelatinblad
  • 1 dl aprikosmarmelad
  • 4 urgröpta passionsfrukter
  • mynta - eller citronmelissblad

Gör så här

  1. Mixa kexen väl i matberedare. Blanda med smör och kardemumma. Tryck ut blandningen i botten på en form, 26 centimeter med löstagbar kant. Ställ in i ugnen 6–8 minuter, låt svalna.
  2. Lägg gelatinbladen i kallt vatten. Vispa samman fruktmix, hackad frukt, philadelphiaost och yoghurt. Tillsätt florsocker, salt och vaniljsocker. Smält gelatinbladen enligt anvisning på förpackningen, ringla ner i smeten under omrörning. Häll smeten i springformen och ställ i kylen minst 3 timmar.
  3. Vid servering; värm marmeladen försiktigt. Blanda marmelad och passionsfrukt och bred över cheesecaken, garnera med myntaeller citronmelissblad.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Hemavans äppelkaka - Coop

(150)

Gräddtårta med rabarber och jordgubbar - Coop

(2)

Hallonsmoothie - Coop

(7)

Ris á la Malta med apelsin och krossade pepparkakor - Coop

(20)

Mango och hallon med vaniljkesella och nötter - Coop

(2)

Vattenmelonsoppa - Coop

(0)

Våfflor med blåbärsyoghurt - Coop

(5)

Banan- och kokosglass med rå kolasås och rostade mandlar - Coop

(19)
12 st
  • Ingredienser 12 st
  • 13 digestivekex
  • 75 g smält smör
  • 1 tsk malen kardemumma
  • 3.5 dl skalad, mixad mogen persika eller nektarin+ 1-2 finhackade (totalt cirka 6 st)
  • 200 g philadelphiaost
  • 3 dl yoghurt (10 %)
  • 3 dl florsocker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 3 gelatinblad
  • 1 dl aprikosmarmelad
  • 4 urgröpta passionsfrukter
  • mynta - eller citronmelissblad

Persikocheesecake

Betyg (1-5):
3.87 (31 betyg)

En söt och god cheescake garnerad med passionsfrukt.

Tillagningstid: 30 minuter + 3 timmar i kylen
Ugnstemperatur:200º
12 bitar
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Mixa kexen väl i matberedare. Blanda med smör och kardemumma. Tryck ut blandningen i botten på en form, 26 centimeter med löstagbar kant. Ställ in i ugnen 6–8 minuter, låt svalna.
  2. Lägg gelatinbladen i kallt vatten. Vispa samman fruktmix, hackad frukt, philadelphiaost och yoghurt. Tillsätt florsocker, salt och vaniljsocker. Smält gelatinbladen enligt anvisning på förpackningen, ringla ner i smeten under omrörning. Häll smeten i springformen och ställ i kylen minst 3 timmar.
  3. Vid servering; värm marmeladen försiktigt. Blanda marmelad och passionsfrukt och bred över cheesecaken, garnera med myntaeller citronmelissblad.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Hemavans äppelkaka - Coop

(150)

Gräddtårta med rabarber och jordgubbar - Coop

(2)

Hallonsmoothie - Coop

(7)

Ris á la Malta med apelsin och krossade pepparkakor - Coop

(20)

Mango och hallon med vaniljkesella och nötter - Coop

(2)

Vattenmelonsoppa - Coop

(0)

Våfflor med blåbärsyoghurt - Coop

(5)

Banan- och kokosglass med rå kolasås och rostade mandlar - Coop

(19)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies