Pastaskruvar med tonfisk

Betyg (1-5):
3.04 (110 betyg)

Krämig pasta med tonfisk, kapris, citron och dill.

Tillagningstid: 15 minuter
Svårighetsgrad:Enkel
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (12)
  • 400 g pastaskruvar
  • 1 tsk olivolja
  • 1 strimlad rödlök
  • 1 vitlöksklyfta
  • 370 g tonfisk i vatten, 2 burkar
  • 2 dl crème fraiche
  • 3 msk kapris
  • 0.5 citron, finrivet skal och pressad saft
  • 1 dl hackad dill
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 60 g rucola
  • 0.5 tsk salt

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Värm en kastrull med oljan. Stek lök och vitlök tills de mjuknat något.
  3. Häll av vattnet från tonfiskburkarna. Rör ner tonfisk, crème fraiche och kapris i kastrullen och låt allt bli varmt. Tillsätt citron och dill och smaka av med salt och peppar.
  4. Servera med pastan och rucola.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Susanne

2017-08-27

Gott och mkt uppskattad av vår 1-åring som är glad i tonfisk

Malin

2014-08-12

Snabbt, enkelt, billigt o supergott!

Liknande recept

Krämig fisksoppa med pepparrot och krutonger

(15)

Strömmingslåda med anjovis och färska örter

(0)

Sej med grillad paprika och parmesan

(110)

Laxbiffar med kryddörtsyoghurt och rödbetor

(0)

Dillslungade grönsaker med rimmad lax

(2)

Lax- och spenatpaj

(90)

Pastasallad med sparris och kallrökt lax

(53)

Tacogratäng - barnens bästa recept

(11)
12 st
  • Ingredienser (12)
  • 400 g pastaskruvar
  • 1 tsk olivolja
  • 1 strimlad rödlök
  • 1 vitlöksklyfta
  • 370 g tonfisk i vatten, 2 burkar
  • 2 dl crème fraiche
  • 3 msk kapris
  • 0.5 citron, finrivet skal och pressad saft
  • 1 dl hackad dill
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 60 g rucola
  • 0.5 tsk salt

Pastaskruvar med tonfisk

Betyg (1-5):
3.04 (110 betyg)

Krämig pasta med tonfisk, kapris, citron och dill.

Tillagningstid: 15 minuter
Svårighetsgrad:Enkel
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Värm en kastrull med oljan. Stek lök och vitlök tills de mjuknat något.
  3. Häll av vattnet från tonfiskburkarna. Rör ner tonfisk, crème fraiche och kapris i kastrullen och låt allt bli varmt. Tillsätt citron och dill och smaka av med salt och peppar.
  4. Servera med pastan och rucola.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Susanne

2017-08-27

Gott och mkt uppskattad av vår 1-åring som är glad i tonfisk

Malin

2014-08-12

Snabbt, enkelt, billigt o supergott!

Liknande recept

Krämig fisksoppa med pepparrot och krutonger

(15)

Strömmingslåda med anjovis och färska örter

(0)

Sej med grillad paprika och parmesan

(110)

Laxbiffar med kryddörtsyoghurt och rödbetor

(0)

Dillslungade grönsaker med rimmad lax

(2)

Lax- och spenatpaj

(90)

Pastasallad med sparris och kallrökt lax

(53)

Tacogratäng - barnens bästa recept

(11)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies