
Pastasallad med salami och mozzarella
Betyg (1-5):
En "pasta-pesto" blir så mycket roligare med fler ingredienser, utan att bli krångligare att laga till. Här använder vi paprika, spenat, salami och mozzarella för att få till en fyllig sallad.
Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 500 g pasta, gärna fusilli
- 100 g pesto
- 0.5 krm peppar
- 200 g strimlad salami
- 125 g mozzarella, i bitar
- 1 strimlad gul paprika
- 150 g spenat i påse
- 1 dl rostade solroskärnor
- 1 krm salt
- Tillbehör:
- 4 st ciabatta, 1 st per portion
Gör så här
- Koka pastan enligt anvisning på paketet. Spola den i kallt vatten och låt rinna av i durkslag.
- Blanda pastan med pesto och olivolja. Salta och peppra.
- Vänd ner salami, mozzarella, paprika och spenat i salladsskålen.
- Strö över solrosfrön.
- Servera salladen med ciabatta.
Liknande recept
Pastasallad med salami och mozzarella
Betyg (1-5):
En "pasta-pesto" blir så mycket roligare med fler ingredienser, utan att bli krångligare att laga till. Här använder vi paprika, spenat, salami och mozzarella för att få till en fyllig sallad.
Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Koka pastan enligt anvisning på paketet. Spola den i kallt vatten och låt rinna av i durkslag.
- Blanda pastan med pesto och olivolja. Salta och peppra.
- Vänd ner salami, mozzarella, paprika och spenat i salladsskålen.
- Strö över solrosfrön.
- Servera salladen med ciabatta.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
Charlotte
2020-06-08
Bästa pastadsalladen!