För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Pastasallad med salami och mozzarella

Betyg (1-5):
2.96 (27 betyg)

En "pasta-pesto" blir så mycket roligare med fler ingredienser, utan att bli krångligare att laga till. Här använder vi paprika, spenat, salami och mozzarella för att få till en fyllig sallad.

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 500 g pasta, gärna fusilli
  • 100 g pesto
  • 0.5 krm peppar
  • 200 g strimlad salami
  • 125 g mozzarella, i bitar
  • 1 strimlad gul paprika
  • 150 g spenat i påse
  • 1 dl rostade solroskärnor
  • 1 krm salt
  • Tillbehör:
  • 4 st ciabatta, 1 st per portion

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisning på paketet. Spola den i kallt vatten och låt rinna av i durkslag.
  2. Blanda pastan med pesto och olivolja. Salta och peppra.
  3. Vänd ner salami, mozzarella, paprika och spenat i salladsskålen.
  4. Strö över solrosfrön.
  5. Servera salladen med ciabatta.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Couscoussallad med halloumi

(69)

Frasig minipizza

(23)

Tortillapizza med rostad majs- och gurksallad

(5)

Pitabröd med rostade grönsaker och chèvreröra

(0)

Färskostpaj med nässlor

(3)

Grillad kyckling med parmesankräm

(3)

Fetaostfyllda bakade paprikor

(10)

Matvetesallad med rosmarin, äpple och fetaost

(3)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 500 g pasta, gärna fusilli
  • 100 g pesto
  • 0.5 krm peppar
  • 200 g strimlad salami
  • 125 g mozzarella, i bitar
  • 1 strimlad gul paprika
  • 150 g spenat i påse
  • 1 dl rostade solroskärnor
  • 1 krm salt
  • Tillbehör:
  • 4 st ciabatta, 1 st per portion

Pastasallad med salami och mozzarella

Betyg (1-5):
2.96 (27 betyg)

En "pasta-pesto" blir så mycket roligare med fler ingredienser, utan att bli krångligare att laga till. Här använder vi paprika, spenat, salami och mozzarella för att få till en fyllig sallad.

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisning på paketet. Spola den i kallt vatten och låt rinna av i durkslag.
  2. Blanda pastan med pesto och olivolja. Salta och peppra.
  3. Vänd ner salami, mozzarella, paprika och spenat i salladsskålen.
  4. Strö över solrosfrön.
  5. Servera salladen med ciabatta.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Couscoussallad med halloumi

(69)

Frasig minipizza

(23)

Tortillapizza med rostad majs- och gurksallad

(5)

Pitabröd med rostade grönsaker och chèvreröra

(0)

Färskostpaj med nässlor

(3)

Grillad kyckling med parmesankräm

(3)

Fetaostfyllda bakade paprikor

(10)

Matvetesallad med rosmarin, äpple och fetaost

(3)