Pastasallad med salami och mozzarella

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.1 (30 betyg)

En "pasta-pesto" blir så mycket roligare med fler ingredienser, utan att bli krångligare att laga till. Här använder vi paprika, spenat, salami och mozzarella för att få till en fyllig sallad.

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 500 g pasta, gärna fusilli
  • 100 g pesto
  • 0.5 krm peppar
  • 200 g strimlad salami
  • 125 g mozzarella, i bitar
  • 1 strimlad gul paprika
  • 150 g spenat i påse
  • 1 dl rostade solroskärnor
  • 1 krm salt
  • Tillbehör:
  • 4 st ciabatta, 1 st per portion

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisning på paketet. Spola den i kallt vatten och låt rinna av i durkslag.
  2. Blanda pastan med pesto och olivolja. Salta och peppra.
  3. Vänd ner salami, mozzarella, paprika och spenat i salladsskålen.
  4. Strö över solrosfrön.
  5. Servera salladen med ciabatta.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Charlotte

2020-06-08

Bästa pastadsalladen!

Liknande recept

Spara recept

Matvetesallad med rosmarin, äpple och fetaost

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Laxpaj med potatis

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Tex mex pizza

Betyg
Betyg
(64)
Spara recept

Godaste köttbullarna

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Grönkålspaj med feta och pumpakärnor

Betyg
Betyg
(146)
Spara recept

Tomatfyllda potatisar

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Zucchinipizza med parmesan

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Tortillapizza med rostad majs- och gurksallad

Betyg
Betyg
(5)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 500 g pasta, gärna fusilli
  • 100 g pesto
  • 0.5 krm peppar
  • 200 g strimlad salami
  • 125 g mozzarella, i bitar
  • 1 strimlad gul paprika
  • 150 g spenat i påse
  • 1 dl rostade solroskärnor
  • 1 krm salt
  • Tillbehör:
  • 4 st ciabatta, 1 st per portion

Pastasallad med salami och mozzarella

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.1 (30 betyg)

En "pasta-pesto" blir så mycket roligare med fler ingredienser, utan att bli krångligare att laga till. Här använder vi paprika, spenat, salami och mozzarella för att få till en fyllig sallad.

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisning på paketet. Spola den i kallt vatten och låt rinna av i durkslag.
  2. Blanda pastan med pesto och olivolja. Salta och peppra.
  3. Vänd ner salami, mozzarella, paprika och spenat i salladsskålen.
  4. Strö över solrosfrön.
  5. Servera salladen med ciabatta.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Charlotte

2020-06-08

Bästa pastadsalladen!

Liknande recept

Spara recept

Matvetesallad med rosmarin, äpple och fetaost

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Laxpaj med potatis

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Tex mex pizza

Betyg
Betyg
(64)
Spara recept

Godaste köttbullarna

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Grönkålspaj med feta och pumpakärnor

Betyg
Betyg
(146)
Spara recept

Tomatfyllda potatisar

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Zucchinipizza med parmesan

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Tortillapizza med rostad majs- och gurksallad

Betyg
Betyg
(5)