Pastasallad med lufttorkad skinka och sparris

Betyg (1-5):
4.67 (3 betyg)

Snabblagad pastasallad med skinka, sparris, oliver och ost, som är perfekt att ta med på picknicken.

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (11)
  • 400 g pasta, t ex fusilli
  • 250 g grön sparris
  • 70 g rucola eller babyspenat
  • 200 g körsbärstomater, delade
  • 2 dl kalamataoliv
  • 100 g tärnad lagrad ost
  • 200 g lufttorkad skinka
  • Vinägrett
  • 1 dl olivolja
  • 0.5 liten citron, pressad saft
  • 1 msk flytande honung
  • 0.5 msk finhackad färsk rosmarin

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Vispa ihop ingredienserna till vinägretten.
  2. Ansa och stek sparrisen i het panna ca 3 min. Skölj av den nykokta pastan ordentligt i kallt vatten och låt rinna av.
  3. Blanda pastan med dressing, rucola, tomater, oliver och sparris och toppa med lufttorkad skinka vid servering. Dra ett varv med pepparkvarnen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Vegopizza på kikärtsbotten

(17)

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni

(176)

Mangobiffsallad med nudlar

(13)

Matkassens caesarsallad

(30)

Bowl med sashimilax

(4)

Pizza med blomkålsbotten, ägg och mozzarella

(44)

Räksallad med japansk dressing

(88)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(8)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 400 g pasta, t ex fusilli
  • 250 g grön sparris
  • 70 g rucola eller babyspenat
  • 200 g körsbärstomater, delade
  • 2 dl kalamataoliv
  • 100 g tärnad lagrad ost
  • 200 g lufttorkad skinka
  • Vinägrett
  • 1 dl olivolja
  • 0.5 liten citron, pressad saft
  • 1 msk flytande honung
  • 0.5 msk finhackad färsk rosmarin

Pastasallad med lufttorkad skinka och sparris

Betyg (1-5):
4.67 (3 betyg)

Snabblagad pastasallad med skinka, sparris, oliver och ost, som är perfekt att ta med på picknicken.

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Vispa ihop ingredienserna till vinägretten.
  2. Ansa och stek sparrisen i het panna ca 3 min. Skölj av den nykokta pastan ordentligt i kallt vatten och låt rinna av.
  3. Blanda pastan med dressing, rucola, tomater, oliver och sparris och toppa med lufttorkad skinka vid servering. Dra ett varv med pepparkvarnen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Vegopizza på kikärtsbotten

(17)

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni

(176)

Mangobiffsallad med nudlar

(13)

Matkassens caesarsallad

(30)

Bowl med sashimilax

(4)

Pizza med blomkålsbotten, ägg och mozzarella

(44)

Räksallad med japansk dressing

(88)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(8)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies