Pastasallad med fläskfilé, dragon och fransk senap

Betyg (1-5):
2.64 (25 betyg)

Ugnsstekt fläskfilé med krämig och god pastasallad med smak av senap.

Tillagningstid: 40 minuter
Ugnstemperatur:150º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (15)
  • 1 fläskfilé eller fläskytterfilé
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 2 tsk olja
  • 1 tsk salt
  • Pastasallad:
  • 350 g pastaskruvar
  • 2 dl crème fraiche
  • 3 hackade schalottenlökar
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 1 tsk fransk senap
  • 1 msk finhackad färsk dragon
  • svartpeppar
  • 100 g finstrimlade sockerärtor
  • 1 strimlad salladslök
  • 1 dl hackad persilja
  • salt

Gör så här

  1. Putsa fläskfilén och krydda runt om med salt och peppar. Hetta upp en stekpanna med olja och bryn köttet runt om till fin stekyta. Stek klart köttet i ugnen till en innetemperatur på 68°, ca 30 min.
  2. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen och kyl därefter ner i kallt vatten.
  3. Blanda ihop crème fraiche, lök, vinäger, senap och dragon till en sås. Smaka av med salt och peppar.
  4. Blanda ihop pasta, sockerärtor och salladslök med såsen och toppa med persilja.
  5. Skiva köttet i ca 1 cm tunna skivor och servera med pastasalladen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Färsk pastasallad med lomo, tomater och oliver

(1)

Bolognese

(9)

Pasta med mustig bolognese

(7)

Wokad biff- och pastasallad

(2)

Pastitio

(53)

Viltköttbullar med lingon och senapssås

(7)

Pelles pennepasta med bacon

(16)

Gremolatastekt biff

(1)
15 st
  • Ingredienser (15)
  • 1 fläskfilé eller fläskytterfilé
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 2 tsk olja
  • 1 tsk salt
  • Pastasallad:
  • 350 g pastaskruvar
  • 2 dl crème fraiche
  • 3 hackade schalottenlökar
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 1 tsk fransk senap
  • 1 msk finhackad färsk dragon
  • svartpeppar
  • 100 g finstrimlade sockerärtor
  • 1 strimlad salladslök
  • 1 dl hackad persilja
  • salt

Pastasallad med fläskfilé, dragon och fransk senap

Betyg (1-5):
2.64 (25 betyg)

Ugnsstekt fläskfilé med krämig och god pastasallad med smak av senap.

Tillagningstid: 40 minuter
Ugnstemperatur:150º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Putsa fläskfilén och krydda runt om med salt och peppar. Hetta upp en stekpanna med olja och bryn köttet runt om till fin stekyta. Stek klart köttet i ugnen till en innetemperatur på 68°, ca 30 min.
  2. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen och kyl därefter ner i kallt vatten.
  3. Blanda ihop crème fraiche, lök, vinäger, senap och dragon till en sås. Smaka av med salt och peppar.
  4. Blanda ihop pasta, sockerärtor och salladslök med såsen och toppa med persilja.
  5. Skiva köttet i ca 1 cm tunna skivor och servera med pastasalladen.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Färsk pastasallad med lomo, tomater och oliver

(1)

Bolognese

(9)

Pasta med mustig bolognese

(7)

Wokad biff- och pastasallad

(2)

Pastitio

(53)

Viltköttbullar med lingon och senapssås

(7)

Pelles pennepasta med bacon

(16)

Gremolatastekt biff

(1)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies