För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Pastaknyten med kyckling och ljumma tomater

Betyg (1-5):
3.24 (76 betyg)

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 500 g färsk tortellini
  • 2 msk olivolja
  • 500 g kycklingfilé, i kuber
  • 1 gul lök, strimlad
  • 2 vitlöksklyftor, pressade eller rivna
  • 1 dl grädde
  • 1 dl vatten
  • 2 tsk soja
  • 1 tsk svartpeppar
  • 2 tomater, tärnade
  • 0.5 dl bladpersilja, grovt hackad
  • 1 tsk salt

Gör så här

  1. Koka pastan i saltat vatten enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Hetta upp olja i en kastrull eller traktörpanna och bryn kyckling, lök och vitlök cirka 5 minuter. Slå på grädde, vatten och soja. Salta och peppra. Koka 5-10 minuter. Tillsätt tomater och ge såsen en snabbt uppkok. Blanda med de nykokta pastaknytena.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Lövbiffstortilla med chipotledressing

(4)

Falafel med rödbetsspagetti ”tabbouleh style” med tahinidipp

(3)

Grekisk burgare med ugnsbakad feta och tsatziki

(4)

Kycklinggryta med grädde och timjan

(37)

Creamy corn soup med rökt sidfläsk

(19)

Soppa med rostad aubergine och avokado

(4)

Blomkålssoppa med bacontopping

(15)

Färsk korv med tabbouleh och krämig sötsyrlig gurksalsa

(2)
12 st
  • Ingredienser (12)
  • 500 g färsk tortellini
  • 2 msk olivolja
  • 500 g kycklingfilé, i kuber
  • 1 gul lök, strimlad
  • 2 vitlöksklyftor, pressade eller rivna
  • 1 dl grädde
  • 1 dl vatten
  • 2 tsk soja
  • 1 tsk svartpeppar
  • 2 tomater, tärnade
  • 0.5 dl bladpersilja, grovt hackad
  • 1 tsk salt

Pastaknyten med kyckling och ljumma tomater

Betyg (1-5):
3.24 (76 betyg)

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka pastan i saltat vatten enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Hetta upp olja i en kastrull eller traktörpanna och bryn kyckling, lök och vitlök cirka 5 minuter. Slå på grädde, vatten och soja. Salta och peppra. Koka 5-10 minuter. Tillsätt tomater och ge såsen en snabbt uppkok. Blanda med de nykokta pastaknytena.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Lövbiffstortilla med chipotledressing

(4)

Falafel med rödbetsspagetti ”tabbouleh style” med tahinidipp

(3)

Grekisk burgare med ugnsbakad feta och tsatziki

(4)

Kycklinggryta med grädde och timjan

(37)

Creamy corn soup med rökt sidfläsk

(19)

Soppa med rostad aubergine och avokado

(4)

Blomkålssoppa med bacontopping

(15)

Färsk korv med tabbouleh och krämig sötsyrlig gurksalsa

(2)