Pankopanerade bläckfiskringar
  • Tid 20 min

Pankopanerade bläckfiskringar

5 (1 betyg)

Bläckfiskringar, aioli och citron – en riktig hit!

  • Tillagningstid 20 min
  • Ingredienser 7

Ingredienser

4 förrättsportioner
  • 400 g frysta bläckfiskringar (tinade)
  • 2 ägg
  • 3 dl panko ströbröd
  • 1 tsk salt
  • 1 dl neutral olja, till stekning
Till servering
  • aioli
  • citron
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Låt bläckfiskringarna rinna av på hushållspapper. Doppa dem i lättvispat ägg och sedan i ströbrödet blandat med salt.

  2. 2

    Hetta upp olja i en stekpanna och stek ringarna gyllene på båda sidor. Servera med aioli och citron.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar