Panerad tofu med tabbouleh

Betyg (1-5):
3.29 (7 betyg)

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (6)
  • 270 g tofu
  • 1.5 dl vetemjöl
  • 0.5 dl vatten
  • 2 dl ströbröd
  • 1 tsk salt
  • 2 msk olivolja

Gör så här

  1. Skär tofun i 1 cm tjocka skivor. Blanda hälften av mjölet med vatten. Doppa tofun först i torrt mjöl sedan i mjölblandningen och sist i ströbröd blandat med salt. Hetta upp en stekpanna med olja och stek tofun gyllene på båda sidorna. Låt rinna av på hushållspapper.
  2. Servera med tabbouleh. Se recept på coop.se.

Tips

Skär ut olika former av tofun, det kanske barnen tycker är skoj. Doppa i sweet chili.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



6 st
  • Ingredienser (6)
  • 270 g tofu
  • 1.5 dl vetemjöl
  • 0.5 dl vatten
  • 2 dl ströbröd
  • 1 tsk salt
  • 2 msk olivolja

Panerad tofu med tabbouleh

Betyg (1-5):
3.29 (7 betyg)

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär tofun i 1 cm tjocka skivor. Blanda hälften av mjölet med vatten. Doppa tofun först i torrt mjöl sedan i mjölblandningen och sist i ströbröd blandat med salt. Hetta upp en stekpanna med olja och stek tofun gyllene på båda sidorna. Låt rinna av på hushållspapper.
  2. Servera med tabbouleh. Se recept på coop.se.

Tips

Skär ut olika former av tofun, det kanske barnen tycker är skoj. Doppa i sweet chili.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies