Ouzosill med fänkål

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(7)

Tillagningstid: 5 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 210 g inläggningssill (5-minuterssill)
  • 2 dl finstrimlad fänkål
  • 0.5 dl finstrimlad gul lök
  • 1 dl crème fraiche
  • 1.5 msk ouzo

Gör så här

  1. Skär sillfiléerna i bitar och blanda med resten av ingredienser. Servera direkt.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Gravad lax

Betyg
Betyg
(24)
Spara recept

Matjessill med gremolata

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Currysill med äpple

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Kräftsill

Betyg
Betyg
(26)
Spara recept

Kryddsill

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Gravad strömming med kapris och örter

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Gravad röding

Betyg
Betyg
(27)
Spara recept

Brötchen med lax och färskost

Betyg
Betyg
(0)
5 st
  • Ingredienser (5)
  • 210 g inläggningssill (5-minuterssill)
  • 2 dl finstrimlad fänkål
  • 0.5 dl finstrimlad gul lök
  • 1 dl crème fraiche
  • 1.5 msk ouzo

Ouzosill med fänkål

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(7)

Tillagningstid: 5 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär sillfiléerna i bitar och blanda med resten av ingredienser. Servera direkt.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Gravad lax

Betyg
Betyg
(24)
Spara recept

Matjessill med gremolata

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Currysill med äpple

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Kräftsill

Betyg
Betyg
(26)
Spara recept

Kryddsill

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Gravad strömming med kapris och örter

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Gravad röding

Betyg
Betyg
(27)
Spara recept

Brötchen med lax och färskost

Betyg
Betyg
(0)