Ostiga pepparkakskulor

Betyg (1-5):
3.62 (8 betyg)

Krämiga bollar rullade i krispiga smulor från pepparkakor.

Tillagningstid: 15 minuter
30 st
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (4)
  • 7 dl riven cheddar
  • 1 dl riven ädelost
  • 200 g färskost
  • 20 g stötta pepparkakor

Gör så här

  1. Blanda ostarna och rulla dem till kulor, en knapp matsked ostmassa till varje. Förvara i kylen. Rulla kulorna i pepparkaksmulor strax före servering.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Rostade rotfrukter med spenathummus och fetaost

(14)

Rödbetskorgar med ostkräm

(2)

Grönkål med parmesan och citron

(4)

Fetaostgratinerad broccoli

(132)

Sommarsallad med jordgubbar och ädelost

(0)

Tre sorters ost med rosmarinkolasås

(2)

Flatbread med julskinka och grönkålschips

(1)

Vegopizza på kikärtsbotten

(18)
4 st
  • Ingredienser (4)
  • 7 dl riven cheddar
  • 1 dl riven ädelost
  • 200 g färskost
  • 20 g stötta pepparkakor

Ostiga pepparkakskulor

Betyg (1-5):
3.62 (8 betyg)

Krämiga bollar rullade i krispiga smulor från pepparkakor.

Tillagningstid: 15 minuter
30 st
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda ostarna och rulla dem till kulor, en knapp matsked ostmassa till varje. Förvara i kylen. Rulla kulorna i pepparkaksmulor strax före servering.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Rostade rotfrukter med spenathummus och fetaost

(14)

Rödbetskorgar med ostkräm

(2)

Grönkål med parmesan och citron

(4)

Fetaostgratinerad broccoli

(132)

Sommarsallad med jordgubbar och ädelost

(0)

Tre sorters ost med rosmarinkolasås

(2)

Flatbread med julskinka och grönkålschips

(1)

Vegopizza på kikärtsbotten

(18)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies