Ostfylld pasta med ädelost, valnöt och spenat
  • Tid 10 min

Ostfylld pasta med ädelost, valnöt och spenat

3.07 (14 betyg)

Lättlagad och god pastarätt med ädelost och valnötter.

  • Tillagningstid 10 min
  • Ingredienser 9

Ingredienser

4 portioner
  • 500 g ostfyllda färska tortellini ost
  • 1 msk olivolja
  • 1 strimlad liten röd lök
  • 250 g sojabönor (frysdisken)
  • 80 g valnötter
  • 150 g ädelost
  • 100 g spenat
  • salt
  • svartpeppar
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Koka pasta enligt anvisningen på förpackningen.

  2. 2

    Hetta upp en stekpanna med olja och fräs löken mjuk. Tillsätt pastan, sojabönor och valnötter. Smula ner ädelosten.

  3. 3

    Vänd ner spenat och smaka av med salt och peppar.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar