Örtsnaps

Betyg (1-5):
5 (1 betyg)

Örter i spriten gör snapsen godare.

Tillagningstid: 5 minuter + tid att dra
7 dl
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (2)
  • 70 cl brännvin
  • torkade örter, t ex malört, citrontimjan eller rosmarin

Gör så här

  1. Fyll en fin flaska med brännvin. Stoppa ner några örtkvistar i flaskan och sätt på locket. Låt stå och dra mörkt och svalt i 1-2 veckor, beroende på hur mycket smak du vill ha. Smaka av efter halva tiden.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Citrondressing

(4)

Karamelliserat fläskkött med örtsallad

(13)

Vit glögg

(1)

Fruktkompott med ingefära och lime

(1)

Svärmors pepparkakor galore

(10)

Korianderdressing

(2)

Sultanens couscous

(6)

Morots- och sesampanerad lax med persiljemos

(3)
2 st
  • Ingredienser (2)
  • 70 cl brännvin
  • torkade örter, t ex malört, citrontimjan eller rosmarin

Örtsnaps

Betyg (1-5):
5 (1 betyg)

Örter i spriten gör snapsen godare.

Tillagningstid: 5 minuter + tid att dra
7 dl
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Fyll en fin flaska med brännvin. Stoppa ner några örtkvistar i flaskan och sätt på locket. Låt stå och dra mörkt och svalt i 1-2 veckor, beroende på hur mycket smak du vill ha. Smaka av efter halva tiden.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Citrondressing

(4)

Karamelliserat fläskkött med örtsallad

(13)

Vit glögg

(1)

Fruktkompott med ingefära och lime

(1)

Svärmors pepparkakor galore

(10)

Korianderdressing

(2)

Sultanens couscous

(6)

Morots- och sesampanerad lax med persiljemos

(3)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies