Örtsnaps

Betyg (1-5):
5 (1 betyg)

Örter i spriten gör snapsen godare.

Tillagningstid: 5 minuter + tid att dra
7 dl
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 2 st
  • 70 cl brännvin
  • torkade örter, t ex malört, citrontimjan eller rosmarin

Gör så här

  1. Fyll en fin flaska med brännvin. Stoppa ner några örtkvistar i flaskan och sätt på locket. Låt stå och dra mörkt och svalt i 1-2 veckor, beroende på hur mycket smak du vill ha. Smaka av efter halva tiden.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Bowl med sashimilax

(3)

Hemavans äppelkaka

(155)

Krämig wasabisill

(6)

Våfflor med blåbärsyoghurt

(5)

Banan- och kokosglass med rå kolasås och rostade mandlar

(19)

Vattenmelonsoppa

(0)

Saffransvåfflor med hallon och grädde

(1)

Texmexsallad från grillmiddagen

(1)
2 st
  • Ingredienser 2 st
  • 70 cl brännvin
  • torkade örter, t ex malört, citrontimjan eller rosmarin

Örtsnaps

Betyg (1-5):
5 (1 betyg)

Örter i spriten gör snapsen godare.

Tillagningstid: 5 minuter + tid att dra
7 dl
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Fyll en fin flaska med brännvin. Stoppa ner några örtkvistar i flaskan och sätt på locket. Låt stå och dra mörkt och svalt i 1-2 veckor, beroende på hur mycket smak du vill ha. Smaka av efter halva tiden.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Bowl med sashimilax

(3)

Hemavans äppelkaka

(155)

Krämig wasabisill

(6)

Våfflor med blåbärsyoghurt

(5)

Banan- och kokosglass med rå kolasås och rostade mandlar

(19)

Vattenmelonsoppa

(0)

Saffransvåfflor med hallon och grädde

(1)

Texmexsallad från grillmiddagen

(1)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies