Örtig fisk i ugn

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.5 (44 betyg)

Tillagningstid: 30 minuter
Ugnstemperatur:200º
Svårighetsgrad:Enkel
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 kg potatis
  • 300 g frysta, tinade haricots verts
  • 4 torskfiléer (á 150 g)
  • 0.5 citron, pressad saft
  • 2 msk olivolja
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 dl vatten
  • 1 kruka basilika, hackad
  • 0.75 tsk salt

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°.
  2. Koka potatisen i lättsaltat vatten.
  3. Lägg haricots vertsen i en ugnsform och lägg fiskbitarna i mitten.
  4. Riv och pressa citron över fisken och ringla över olivolja. Salta och peppra.
  5. Blanda crème fraiche med vatten och basilika och häll över fisken. Gratinera mitt i ugnen ca 20 min.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Maria

2018-02-04

Använde kolja istället för torsk. Fantastiskt gott^_^

John

2015-09-17

La till tomater och broccoli. Struntade i citronskalet och Det smakade fantastisk :)

Koppen

2014-11-20

Detta var såååå gott. Jag gjorde halva receptet men tog ändå en hel citron. Potatisen "stompade" jag til. Mums!

Berit

2014-10-11

Gott till var potatismos med rivet skal av lime.

Liknande recept

Spara recept

Skaldjursmarmite

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Halstrad fjällröding med löjromspotatis

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Laxpasta med pesto och kallrökt lax

Betyg
Betyg
(25)
Spara recept

Sej i ugnen med krispig topping

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Sjötungsfiléer med laxfärs och sauce tomate

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Fiskbiffar med curry och korianderyoghurt

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Ättiksinkokt lax med rosépeppar

Betyg
Betyg
(121)
Spara recept

Gravad röding

Betyg
Betyg
(23)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 1 kg potatis
  • 300 g frysta, tinade haricots verts
  • 4 torskfiléer (á 150 g)
  • 0.5 citron, pressad saft
  • 2 msk olivolja
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 dl vatten
  • 1 kruka basilika, hackad
  • 0.75 tsk salt

Örtig fisk i ugn

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.5 (44 betyg)

Tillagningstid: 30 minuter
Ugnstemperatur:200º
Svårighetsgrad:Enkel
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°.
  2. Koka potatisen i lättsaltat vatten.
  3. Lägg haricots vertsen i en ugnsform och lägg fiskbitarna i mitten.
  4. Riv och pressa citron över fisken och ringla över olivolja. Salta och peppra.
  5. Blanda crème fraiche med vatten och basilika och häll över fisken. Gratinera mitt i ugnen ca 20 min.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Maria

2018-02-04

Använde kolja istället för torsk. Fantastiskt gott^_^

John

2015-09-17

La till tomater och broccoli. Struntade i citronskalet och Det smakade fantastisk :)

Koppen

2014-11-20

Detta var såååå gott. Jag gjorde halva receptet men tog ändå en hel citron. Potatisen "stompade" jag til. Mums!

Berit

2014-10-11

Gott till var potatismos med rivet skal av lime.

Liknande recept

Spara recept

Skaldjursmarmite

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Halstrad fjällröding med löjromspotatis

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Laxpasta med pesto och kallrökt lax

Betyg
Betyg
(25)
Spara recept

Sej i ugnen med krispig topping

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Sjötungsfiléer med laxfärs och sauce tomate

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Fiskbiffar med curry och korianderyoghurt

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Ättiksinkokt lax med rosépeppar

Betyg
Betyg
(121)
Spara recept

Gravad röding

Betyg
Betyg
(23)