Omelett med tomatsalsa

Betyg (1-5):
3.56 (9 betyg)

Snabblagad härligt krämig potatisomelett med klassisk tomatsalsa till.

Tillagningstid: 20 minuter
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 11 st
  • 300 g potatis i stavar
  • 1 msk olivolja
  • Omelettsmet:
  • 6 ägg
  • 1 dl vatten
  • 150 g riven lagrad ost
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • Tomatsalsa:
  • 3 tärnade tomater
  • 1 hackad schalottenlök
  • 3 msk ajvar relish
  • 1 tsk sambal oelek
  • 1 hackad koriander eller persilja

Gör så här

  1. Bryn potatisen 3 minuter i olivolja. Använd en stekpanna som tål ugnsvärme, cirka 20 centimeter i diameter och gärna med hög kant.

Omelettsmet

  1. Vispa ihop ingredienserna till omelettsmeten och slå den över potatisen.
  2. Ställ in stekpannan i ugnen tills omeletten stannat och fått fin färg, cirka 15 minuter.

Tomatsalsa

  1. Blanda ihop ingredienserna till salsan i en skål och servera till omeletten.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni

(176)

Örtfrittata

(2)

Bruschetta med kyckling

(8)

Köttfärssoppa tacostyle

(10)

Räksallad med japansk dressing

(86)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(8)

Bowl med sashimilax

(3)

Vegopizza på kikärtsbotten

(17)
11 st
  • Ingredienser 11 st
  • 300 g potatis i stavar
  • 1 msk olivolja
  • Omelettsmet:
  • 6 ägg
  • 1 dl vatten
  • 150 g riven lagrad ost
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • Tomatsalsa:
  • 3 tärnade tomater
  • 1 hackad schalottenlök
  • 3 msk ajvar relish
  • 1 tsk sambal oelek
  • 1 hackad koriander eller persilja

Omelett med tomatsalsa

Betyg (1-5):
3.56 (9 betyg)

Snabblagad härligt krämig potatisomelett med klassisk tomatsalsa till.

Tillagningstid: 20 minuter
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Bryn potatisen 3 minuter i olivolja. Använd en stekpanna som tål ugnsvärme, cirka 20 centimeter i diameter och gärna med hög kant.

Omelettsmet

  1. Vispa ihop ingredienserna till omelettsmeten och slå den över potatisen.
  2. Ställ in stekpannan i ugnen tills omeletten stannat och fått fin färg, cirka 15 minuter.

Tomatsalsa

  1. Blanda ihop ingredienserna till salsan i en skål och servera till omeletten.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni

(176)

Örtfrittata

(2)

Bruschetta med kyckling

(8)

Köttfärssoppa tacostyle

(10)

Räksallad med japansk dressing

(86)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(8)

Bowl med sashimilax

(3)

Vegopizza på kikärtsbotten

(17)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies