Omelett med kantareller, mozzarella och rucola
  • Tid 15 min

Omelett med kantareller, mozzarella och rucola

3.41 (27 betyg)

En fin omelett med kryddiga smaker.

  • Tillagningstid 15 min
  • Ingredienser 11

Ingredienser

2 portioner
  • 5 ägg
  • 2 msk vatten
  • 0.5 tsk salt
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 300 g kantareller
  • 2 finhackade schalottenlökar
  • 2 msk smör
  • 0.5 tsk salt
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 125 g mozzarella, 1 paket
  • 2 dl rucola
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Vispa ihop ägg, vatten, salt och peppar. Stek kantareller och lök i smör. Salta och peppra. Lägg svampen åt sidan.

  2. 2

    Häll omelettsmeten i stekpannan. Stek på låg värme. När omeletten stannat, häll över svamp, mozzarella och strö över rucola.

Till servering

  1. 1

    Vik omeletten och servera med sallad.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar