Non-stop ischoklad
  • Tid 20 min + 3 timmar i kylskåp

Non-stop ischoklad

3.12 (34 betyg)

Det är svårt att sluta äta den hemgjorda ischokladen med non-stop.

  • Tillagningstid 20 min + 3 timmar i kylskåp
  • Ingredienser 3

Ingredienser

65 stycken
  • 300 g mörk choklad, minst 70 % kakaohalt
  • 100 g kokosfett
  • 1 dl non stop godislinser
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Smält choklad och kokosfett i vattenbad. Häll över blandningen i en kanna med smal pip och fyll små ischokladformar. Låt dem stelna i kylen. Stick ner en nonstop i varje form när chokladen stelnat. Förvara chokladen i en burk med lock i kylskåp.

Tips

Bild på Sara Begner, Matkreatör, Coop
Smaksätt den ischokladen med mintessens, kardemumma, citron- eller apelsinskal.
Sara Begner, Matkreatör, Coop
Sätt ett betyg

1 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

  • björn zarelius

    kan man ju äta jämt