Non-stop ischoklad

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
2.95 (40 betyg)

Det är svårt att sluta äta den hemgjorda ischokladen med non-stop.

Tillagningstid: 20 minuter + 3 timmar i kylskåp
65 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 300 g mörk choklad, minst 70 % kakaohalt
  • 100 g kokosfett
  • 1 dl non stop godislinser

Gör så här

  1. Smält choklad och kokosfett i vattenbad. Häll över blandningen i en kanna med smal pip och fyll små ischokladformar. Låt dem stelna i kylen. Stick ner en nonstop i varje form när chokladen stelnat. Förvara chokladen i en burk med lock i kylskåp.

Tips

Smaksätt den ischokladen med mintessens, kardemumma, citron- eller apelsinskal.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



björn zarelius

2012-06-20

kan man ju äta jämt

Liknande recept

Spara recept

Marängtårta med choklad

Betyg
Betyg
(97)
Spara recept

Citrusflarn

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Hallontryfflar

Betyg
Betyg
(23)
Spara recept

Dalkullans smultronkorg

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Chokladbollar med dadlar

Betyg
Betyg
(51)
Spara recept

Cupcakespindlar till halloween

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Dubbel chokladkola med flingsalt

Betyg
Betyg
(23)
Spara recept

Chokladfudge med jordnötter

Betyg
Betyg
(14)
3 st
  • Ingredienser (3)
  • 300 g mörk choklad, minst 70 % kakaohalt
  • 100 g kokosfett
  • 1 dl non stop godislinser

Non-stop ischoklad

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
2.95 (40 betyg)

Det är svårt att sluta äta den hemgjorda ischokladen med non-stop.

Tillagningstid: 20 minuter + 3 timmar i kylskåp
65 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Smält choklad och kokosfett i vattenbad. Häll över blandningen i en kanna med smal pip och fyll små ischokladformar. Låt dem stelna i kylen. Stick ner en nonstop i varje form när chokladen stelnat. Förvara chokladen i en burk med lock i kylskåp.

Tips

Smaksätt den ischokladen med mintessens, kardemumma, citron- eller apelsinskal.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



björn zarelius

2012-06-20

kan man ju äta jämt

Liknande recept

Spara recept

Marängtårta med choklad

Betyg
Betyg
(97)
Spara recept

Citrusflarn

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Hallontryfflar

Betyg
Betyg
(23)
Spara recept

Dalkullans smultronkorg

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Chokladbollar med dadlar

Betyg
Betyg
(51)
Spara recept

Cupcakespindlar till halloween

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Dubbel chokladkola med flingsalt

Betyg
Betyg
(23)
Spara recept

Chokladfudge med jordnötter

Betyg
Betyg
(14)