
Non-stop ischoklad
Betyg (1-5):
Det är svårt att sluta äta den hemgjorda ischokladen med non-stop.
Tillagningstid: 20 minuter + 3 timmar i kylskåp
65 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 300 g mörk choklad, minst 70 % kakaohalt
- 100 g kokosfett
- 1 dl non stop godislinser
Gör så här
- Smält choklad och kokosfett i vattenbad. Häll över blandningen i en kanna med smal pip och fyll små ischokladformar. Låt dem stelna i kylen. Stick ner en nonstop i varje form när chokladen stelnat. Förvara chokladen i en burk med lock i kylskåp.
Tips

Smaksätt den ischokladen med mintessens, kardemumma, citron- eller apelsinskal.
Liknande recept
Non-stop ischoklad
Betyg (1-5):
Det är svårt att sluta äta den hemgjorda ischokladen med non-stop.
Tillagningstid: 20 minuter + 3 timmar i kylskåp
65 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Smält choklad och kokosfett i vattenbad. Häll över blandningen i en kanna med smal pip och fyll små ischokladformar. Låt dem stelna i kylen. Stick ner en nonstop i varje form när chokladen stelnat. Förvara chokladen i en burk med lock i kylskåp.
Tips

Smaksätt den ischokladen med mintessens, kardemumma, citron- eller apelsinskal.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
björn zarelius
2012-06-20
kan man ju äta jämt