För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Non-stop ischoklad

Betyg (1-5):
2.95 (40 betyg)

Det är svårt att sluta äta den hemgjorda ischokladen med non-stop.

Tillagningstid: 20 minuter + 3 timmar i kylskåp
65 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 300 g mörk choklad, minst 70 % kakaohalt
  • 100 g kokosfett
  • 1 dl non stop godislinser

Gör så här

  1. Smält choklad och kokosfett i vattenbad. Häll över blandningen i en kanna med smal pip och fyll små ischokladformar. Låt dem stelna i kylen. Stick ner en nonstop i varje form när chokladen stelnat. Förvara chokladen i en burk med lock i kylskåp.

Tips

Smaksätt den ischokladen med mintessens, kardemumma, citron- eller apelsinskal.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



björn zarelius

2012-06-20

kan man ju äta jämt

Liknande recept

Björnbärstårta med chokladbotten och citronfyllning

(67)

Hallontryfflar

(17)

Vit chokladtryffel

(39)

Kladdkaka med vit choklad och smultopping

(8)

Chokladmarängtårta utan att baka

(95)

Krämig chokladkaka

(9)

Ischoklad med kokosflakes

(3)

Chokladfudge med jordnötter

(13)
3 st
  • Ingredienser (3)
  • 300 g mörk choklad, minst 70 % kakaohalt
  • 100 g kokosfett
  • 1 dl non stop godislinser

Non-stop ischoklad

Betyg (1-5):
2.95 (40 betyg)

Det är svårt att sluta äta den hemgjorda ischokladen med non-stop.

Tillagningstid: 20 minuter + 3 timmar i kylskåp
65 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Smält choklad och kokosfett i vattenbad. Häll över blandningen i en kanna med smal pip och fyll små ischokladformar. Låt dem stelna i kylen. Stick ner en nonstop i varje form när chokladen stelnat. Förvara chokladen i en burk med lock i kylskåp.

Tips

Smaksätt den ischokladen med mintessens, kardemumma, citron- eller apelsinskal.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



björn zarelius

2012-06-20

kan man ju äta jämt

Liknande recept

Björnbärstårta med chokladbotten och citronfyllning

(67)

Hallontryfflar

(17)

Vit chokladtryffel

(39)

Kladdkaka med vit choklad och smultopping

(8)

Chokladmarängtårta utan att baka

(95)

Krämig chokladkaka

(9)

Ischoklad med kokosflakes

(3)

Chokladfudge med jordnötter

(13)