För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Myntaröra

Betyg (1-5):
4 (3 betyg)

Mynta och yoghurt – friskt ihop. Recept av Markiz Tainton

Tillagningstid: 5 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 3 dl yoghurt 10%
  • 150 g labneh eller fetaost
  • 2 dl finhackad färsk mynta
  • salt och svartpeppar
  • 1 msk olivolja

Gör så här

  1. Blanda ihop yoghurt och labneh ordentligt. Rör ner myntan. Smaka av med salt och peppar och ringla över olja.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Lyxig dessert i glas

(5)

Tunnbrödssnittar med västerbottensost och rom

(54)

Crostini med chèvre och oliver

(1)

Örtiga oststänger

(4)

Getostbrülésnitt

(5)

Västerbottencrème

(0)

Tre sorters ost med rosmarinkolasås

(4)

Minispenatpajer med fetaost

(44)
5 st
  • Ingredienser (5)
  • 3 dl yoghurt 10%
  • 150 g labneh eller fetaost
  • 2 dl finhackad färsk mynta
  • salt och svartpeppar
  • 1 msk olivolja

Myntaröra

Betyg (1-5):
4 (3 betyg)

Mynta och yoghurt – friskt ihop. Recept av Markiz Tainton

Tillagningstid: 5 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda ihop yoghurt och labneh ordentligt. Rör ner myntan. Smaka av med salt och peppar och ringla över olja.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Lyxig dessert i glas

(5)

Tunnbrödssnittar med västerbottensost och rom

(54)

Crostini med chèvre och oliver

(1)

Örtiga oststänger

(4)

Getostbrülésnitt

(5)

Västerbottencrème

(0)

Tre sorters ost med rosmarinkolasås

(4)

Minispenatpajer med fetaost

(44)