Mustig quorngryta
  • Tid 20 min

Mustig quorngryta

0 (0 betyg)

Läcker och mustig gryta med svamp, vitkål, kardemumma och senap.

  • Tillagningstid 20 min
  • Ingredienser 12

Ingredienser

4 portioner
  • 200 g svamp, t ex champinjoner, ostronskivling eller shiitake i bitar
  • 1 hackad gul eller röd lök
  • 1 msk smör
  • 300 g vitkål i strimlor
  • 2 dl vatten
  • 0.5 grönsaks- eller svampbuljongtärning
  • 1 krm kardemumma
  • 1 tsk senap
  • 300 g fryst quornfärs
  • 2 tsk soja
  • 2 krm salt
  • 0.5 krm vitpeppar eller svartpeppar
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Fräs svamp och lök i fettet i en gryta. Tillsätt övriga ingredienser och rör om. Koka under lock på svag värme ca 10 minuter. Smaka av.

Servering

Servera med pressad potatis och bröd.
Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar