Nu visas utbudet för Stockholm. Se sortimentet för din leveransadress:
I dagsläget levererar vi inte till ditt valda postnummer. Däremot kan du köpa våra färdigpackade matkassar.
Möra kakskålar
Kakorna blir som mjukt vågiga skålar genom att de formas och får kallna på uppochnervända dricksglas.
Vispa vitorna till fast skum i en skål. Rör fett och socker poröst i en annan skål. Vänd ner vitorna i smeten. Tillsätt mjölet och rör smeten slät.
Rita cirklar, ca 12 cm i diameter, på ett bakplåtspapper. Använd tex ett kaffefat som mall. Bred ut smeten jämnt och tunt.
Grädda i mitten av ugnen tills kakorna blivit ljust bruna i kanterna, 45 min.
Lossa kakorna direkt och lägg dem på uppochnervända dricksglas. Tryck till kakorna med fingrarna på 34 ställen och låt dem kallna. Om kakorna hinner stelna på plåten, sätt in dem i ugnen igen någon minut.
Fyll kakskålarna strax före serveringen.
Logga in för att skriva en kommentar