Mjöl- och mjölkfria pannkakor med banan och kokos

Betyg (1-5):
3.19 (27 betyg)

Tillagningstid: 30 minuter
30 st
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (7)
  • 3 st banan, mogna
  • 6 ägg, lätt vispade
  • 1.5 dl kokosflingor
  • 2.5 dl blåbär
  • 0.5 tsk kanel, malen
  • 2 tsk kokosolja
  • 2 msk lönnsirap

Gör så här

  1. Mosa bananerna med en gaffel. Lägg moset i en bunke. Vispa ihop det med ägg och kokosflingor. Tillsätt blåbär (spara några till servering) och kanel. Rör om.
  2. Hetta upp kokosoljan på medelstark värme i en stekpanna med non stick-belägg- ning. Hälli 2–3 msk smet för varje pannkaka (det får plats 3–4 stycken samtidigt).
  3. Vänd försiktigt med stekspade när de stelnat och fått en gräddad yta, ca 2 min på första sidan och 1 min på andra. Stapla pannkakorna och garnera med bär. Ringla över lönnsirap.

Tips

Perfekt att göra pannkakor med de överblivna bananerna i fruktskålen. Servera efter soppa.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Idis

2015-03-29

Är inte det här Green Kitchen Stories recept?

Sara

2014-09-22

Goda och matiga. Populära bland barnen. Jag hade i lite vaniljpulver i smeten.

7 st
  • Ingredienser (7)
  • 3 st banan, mogna
  • 6 ägg, lätt vispade
  • 1.5 dl kokosflingor
  • 2.5 dl blåbär
  • 0.5 tsk kanel, malen
  • 2 tsk kokosolja
  • 2 msk lönnsirap

Mjöl- och mjölkfria pannkakor med banan och kokos

Betyg (1-5):
3.19 (27 betyg)

Tillagningstid: 30 minuter
30 st
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Mosa bananerna med en gaffel. Lägg moset i en bunke. Vispa ihop det med ägg och kokosflingor. Tillsätt blåbär (spara några till servering) och kanel. Rör om.
  2. Hetta upp kokosoljan på medelstark värme i en stekpanna med non stick-belägg- ning. Hälli 2–3 msk smet för varje pannkaka (det får plats 3–4 stycken samtidigt).
  3. Vänd försiktigt med stekspade när de stelnat och fått en gräddad yta, ca 2 min på första sidan och 1 min på andra. Stapla pannkakorna och garnera med bär. Ringla över lönnsirap.

Tips

Perfekt att göra pannkakor med de överblivna bananerna i fruktskålen. Servera efter soppa.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Idis

2015-03-29

Är inte det här Green Kitchen Stories recept?

Sara

2014-09-22

Goda och matiga. Populära bland barnen. Jag hade i lite vaniljpulver i smeten.

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies